ANAF va face ravagii! Nimeni nu scapă. Sunt buni de platăANAF va face ravagii! Oficialii vor demara o acțiune de amploare pentru combaterea evaziunii, demers în care vor fi antrenați un număr semnificativ de inspectori.

ANAF
ANAF

Este vizat un număr mare de contribuabili, în condițiile în care instituția a constat că în zona București – Ilfov nu au fost controlate 90% dintre firme; în respectiva zonă numărul inspectorilor va fi suplimentat cu 200.

Totuși, acțiunea are un caracter de prevenție. În cazul în care vor fi descoperite nereguli, contribuabilul va primi un termen în care să se poată corecta și să facă o declarație rectificativă, existând și posibilitatea reeșalonării sumelor de plată.

Mai mult, oficialii ANAF vor să finalizeze în 2020 proiectele care privesc introducerea facturii electronice și modernizarea sistemului informatic.

O noutate va fi și fiscalizarea vânzărilor prin intermediul automatelor de distribuție, măsură destinată celor peste 150.000 de mașini și care se aplică deja în alte state.

Etichete: ANAF, Bucureşti, contribuabili, firme

0/1 COMENTARII
Constantiniu Marcel
01 aug 15:55
+0
VOTURI
-0
Toata tara e o ravagie, oamenii care muncesc au plecat impreuna cu familiile lor, au ramas leprele, bugetarii si pensionarii. Va ve-ti mai lua salariile si pensiile din ravagii, Anaf si Antifrauda au distrus toata economia tarii.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE