ANAF vinde 35 de apartamente de LUX în cartierul FrancezStatul organizează săptămâna viitoare, pe 21 iulie, licitaţii de vânzare a 35 de apartamente de lux în cartierul Francez din sectorul 1 al Capitalei. Toate sunt în acelaşi imobil care, în urma unei sentinţe penale, a intrat în proprietatea privată a statului, scrie capital.ro.

ANAF vinde 35 de apartamente de LUX in cartierul Francez
ANAF vinde 35 de apartamente de LUX în cartierul Francez

Este vorba de celebrul dosar RAFO, unde mai mulţi oameni de afaceri au primit ani grei de închisoare şi s-au ales cu averile sechestrate. Unul dintre ei, Marian Iancu, fostul patron al Poli Timişoara a primit o sentinţă de 8 ani de închisoare în acest dosar pentru evaziune fiscală în formă continuantă. De altfel, i s-a pus sechestru pe avere pentru echivalentul a 149 de milioane de dolari plus 13 milioane de euro.

Astfel cele 35 de apartamente vor îndestula parte din sumele menţionate mai sus. Pe 13 iulie are loc o vizionare a acestor imobile.

Apartamentele sunt de 2,3 şi 4 camere cu o suprafaţă utilă cuprinsă între 61 şi 120 de metri pătraţi. Preţurile, faţă de valoare dată de evaluare, sunt cu 20% mai mici, potrivit datelor ANAF.

Cel mai ieftin imobil, un apartament cu 2 camere de 61 de metri pătraţi, are un preţ de pornire al licitaţiei de 77 de mii de euro. Iar cel mai mare preţ de pornire este de 120 de mii de euro.

Etichete: ANAF, apartamente anaf, apartamente lux bucureşti, apartamente vanzare bucureşti, cartier francez bucureşti, licitatie anaf

0/2 COMENTARII
vlad
13 Jul 11:08
+0
VOTURI
-0
De unde ati luat poza aia nene?? :)) Presupun ca dealurile alea sunt de prin Herastrau? :)) Hehehe
SLC
13 Jul 03:18
+0
VOTURI
-0
Poza e din Eilat, Israel, nu Romania.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE