Analize gratuite pentru depistarea precoce a cancerului de col uterin şi de sân, în Sectorul 3cancer_san_mamograf
cancer_san_mamograf

Pentru a putea efectua analizele, persoanele interesate pot depune incepand cu 1 martie, o cerere tip pentru programare/planificare la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protectia Copilului Sector 3 din bd. 1 Decembrie 1918 nr. 12-14, Serviciul ”Asistenta Sociala Comunitara pentru Persoane Varstnice”. Programul de lucru este între 9.00 – 16.00.

În 2011, Primaria Sectorului 3 in parteneriat cu Centrul Medical de Diagnostic si Tratament ”Dr. Victor Babes” a pus la dispozitia persoanelor din cadrul serviciilor publice si locuitorilor sectorului 3 servicii medicale de preventie si diagnostic pentru afectiunile cu impact social si economic deosebit (cancer pulmonar, infectii cu virusurile hepatitei B, C, cancer de col uterin, inclusiv HIV/SIDA). In urma acestei actiuni au fost efectuate 19.474 de examene clinice pentru un numar de 6.792 de persoane din randul locuitorilor sectorului 3.

Etichete: analize, Sectorul 3

0/0 COMENTARII
capac
29 feb 13:48
+0
VOTURI
-0

DA... Uite asa incepe campania electorala pentru maestru Negoita. Ma intreb cine plateste pentru aceste analize , locuitorii sectorului 3?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE