Anchetă a Poliţiei, după ce au fost difuzate imagini de la întâlnirea dintre Udrea şi BăsescuPoliţia a început o anchetă pentru a verifica dacă Dorin Cocoş a încălcat controlul judiciar impus în dosaru Microsoft. Totul a pornit după ce Elena Udrea s-a întâlnit cu Traian Băsescu.

elena Udrea la intalnire cu Traian Basescu
elena Udrea la întâlnire cu Traian Băsescu

Ancheta a fost demarată după ce în presă au apărut imagini de la întâlnirea dintre Elena Udrea şi Traian Băsescu. Potrivit România TV, în imaginile neclare apărea un alt bărbat, despre care s-ar fi spus că ar fi Dorin Cocoş.

Dorin Cocoş şi Elena Udrea au negat faptul că s-ar fi întâlnit şi au precizat că nu au încălcat controlul judiciar impus de instanţă.

Oamenii legii analizează acum imaginile pentru a stabili dacă Dorin Cocoş a încălcat controlul judiciar impus în cazul său. Dacă se va dovedi asta, el s-ar putea întoarce după gratii, menţionează sursa citată.

Imagini de la o întâlnire Băsescu-Udrea-Cocoș, care ar fi avut loc luna trecută, au fost prezentate de Antena 3.

Elena Udrea a reacţionat după ce realizatorul Antena 3, Mihai Gâdea, a susținut că a surprins o întâlnire între ea, Traian Băsescu și Dorin Cocoș. „Cat de putina minte sa ai sa sustii ca ar fi putut exista o intalnire Traian Basescu, Elena Udrea, Dorin Cocos, zilele acestea, la un restaurant din Capitala? Sau cat sa fii de jalnic sa te faci ca nu vezi ca cel cu sapca nu este in niciun caz fostul meu sot si totusi sa pornesti o dezbatere publica sustinand ca ar fi?
Greu de crezut, dar exista un astfel de personaj, Mihai Gadea. Ba chiar a incropit si un dialog penibil intre noi, pe care, ca un specialist in cititul pe buze , evident ca „l-a deslusit"... De toata jena...", a scris Udrea pe Facebook.

Etichete: dorin cocos, Elena Udrea, Traian Băsescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE