Anchetă:Cristi Borcea ar fi întreținut relații sexuale cu o asistentă de la spitalul PenitenciaruluiCristi Borcea, care a fost internat în spitalul Penitenciarului Poarta Alba, după ce a acuzat probleme cardiace, este anchetat de autorități după ce s-a descoperit că ar fi întreținut relații sexuale cu una dintre asistente. În rezerva sa s-au găsit și sticle de whisky. 

Cristi Borcea este internat din nou la sectia de Cardiologie
Cristi Borcea este internat din nou la secția de Cardiologie
Foto: ofsaid.ro

Cristi Borcea, condamnat în dosarul Transferurilor, este acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu o asistentă de la spitalul Penitenciarului Poarta Albă, o anchetă fiind deschisă în acest caz, relatează GSP, citând România tv.

Borcea, care se afla internat după ce a acuzat în repetate rânduri probleme cardiace, este cercetat după ce ar fi întreținut raporturi sexuale cu una dintre asistentele spitalului.

Șefii închisorii au efectuat deja controale şi ar fi luat măsuri drastice împotriva personalului, după ce în salonul în care era internat fostul șef al lui Dinamo s-au găsit mai multe sticle de whiskey.

În prezent, salonul este sigilat, iar Borcea a fost mutat înapoi în celulă. În urma incidentului, conducerea penitenciarului a decis să impună noi restricții pentru deținuți.

Cristi Borcea este însurat cu Alina Vidican din 2011, iar împreună au şi un copil. Acesta a mai fost însurat şi cu Mihaela Borcea, care administrează în acest moment afacerile sale.

Etichete: asistentă, Cristi Borcea, poarta alba, sex

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h