ANCHETĂ în cazul învăţătoarei din Bucureşti care i-a făcut "cretini şi nesimţiţi" pe eleviCazul învăţătoarei de la Şcoala 119 din Sectorul 4 al Capitalei va fi cercetat de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti. Învăţătoarea a fost înregistrată în timp ce urla la elevii de clasa a II-a, făcându-i "cretini, nesimţiţi şi tâmpiţi".

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a desemnat o comisie de cercetare care să analizeze cazul unei învăţătoare reclamată că ar vorbi urât elevilor, a declarat, luni, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al ISMB, Marian Banu.

O invatatoare de la Scoala 119 ar fi fost inregistrata cand isi injura elevii in timpul orelor de curs, spunandu-le acestora ca sunt "cretini, nesimţiţi şi tâmpiţi". Parintii au facut o plangere la Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB).

Inregistrarile ar fi fost facute la Scoala 119, din Sectorul 4 al Capitalei, de mama unei eleve, care a pus un reportofon in ghiozdanul copilului.

Etichete: ancheta invatatoare bucuresti, Inspectoratul Şcolar Bucureşti, învăţătoare, invatatoare bucuresti, ISMB, scoala 119, şcoală Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h