Anchetă ITM! Muncitor care lucra la un bloc din Otopeni, căzut de la 10 metri înălțime! A muritUn muncitor care lucra la construcția unui bloc din Otopeni a căzut de la o înălțime de 10 metri, echipajul SMURD care s-a deplasat la fața locului constatând decesul bărbatului. Inspectoratul Teritorial de Muncă Ilfov va demara o anchetă, scrie Mediafax.

ambulanta
ambulanta

Polițiștii din Otopeni au fost sesizați cu privire la faptul că în jurul orei 14.00, un bărbat care lucra la construcția unui bloc a căzut de la o înălțime de aproximativ 10 metri.

Echipajul SMURD care s-a deplasat la fața locului a constatat decesul bărbatului, informează Poliția Ilfov.

„A fost anunțat și Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care va ridica cadavrul în vederea efectuării necropsiei. In cauză au fost informați și specialiști din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Ilfov, pentru desfășurarea de activități conform competenței", mai anunță sursa citată.

În prezent, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Etichete: anchetă, bloc, căzut, ITM, muncitor

0/1 COMENTARII
Nume*
05 dec 05:19
+0
VOTURI
-0
billige fotballdrakter Maurine CarinaMa Real Madrid Drakt Cierrabt AlyciaGt Maurine

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE