ANCHETĂ la București. Cine este bărbatul care l-a pus să conducă pe stradă pe un copil de 3 aniPoliţia şi Protecţia Copilului au declanşat anchete în păaralel în cazul copilului de trei ani pus să conducă maşina pe străyile din București. Polițiștii s-au autosesizat, au identificat părinţii băieţelului şi au descins la locuinţa lor din Capitală, informează România TV.

ANCHETA la Bucuresti. Cine este barbatul care l-a pus sa conduca pe strada pe un copil de 3 ani (Foto spynews.ro)
ANCHETĂ la București. Cine este bărbatul care l-a pus să conducă pe stradă pe un copil de 3 ani (Foto spynews.ro)

Anchetatorii s-au sesizat după ce în presă a apărut un filmuleţ cu băieţelul de trei ani care a fost pus să conducă o maşină pe drumurile publice din Capitală. Mai mult, copilul avea şi un comportament violent, înjurând ceilalţi participanţi la trafic. Grav este că acest comportament al micuţului a fost încurajat.

Poliţiştii au făcut cercetări, i-au identificat pe părinţi, iar joi au descins la domiciliul acestora. După discuţiile pe care le-au avut cu rudele băieţelului, poliţiştii au hotărât că adultul care l-a pus pe micuţ să conducă este de fapt soţul bonei. Bărbatul a fost tras la răspundere.

Protecţia Copilului a deschis o anchetă în urma căreia se va stabili dacă micuţul rămâne sau nu cu familia, anunță romaniatv.net. 

Etichete: anchetă, Bucureşti, copil de trei ani la volan, protectia copilului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE