ANCHETĂ la Direcţia Regim Permise de Conducere BucureştiDirecţia Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor a anunţat, luni, că vor fi declanşate verificări interne după ce preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost filmat, joi, când şi-a reînnoit permisul de conducere intrând pe uşa din spate şi ocolind astfel coada de circa o mie de persoane.

ANCHETA la Directia Regim Permise de Conducere Bucuresti
ANCHETĂ la Direcţia Regim Permise de Conducere Bucureşti

"Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor s-a autosesizat în urma materialelor de presă apărute şi se efectuează verificări la nivelul direcţiei. La finalul acestor verificări vor fi anunţate rezultatele printr-un comunicat de presă. Sunt verificări interne", a anunţat, luni, pentru News.ro, comisarul-şef Mihai Enache, purtătorul de cuvânt al DRPCIV.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost filmat, joi dimineaţă, când s-a dus la sediul DRPCIV să-şi reînnoiască permisul de conducere şi a ocolit coada de aproximativ o mie de persoane pe o uşă din curtea interioară. Acolo a fost aşteptat de reprezentanţi ai instituţiei, care l-au condus în clădire şi i-au făcut procedurile pentru eliberarea documentului. În tot acest timp, în care Tăriceanu a completat documentele şi a făcut fotografia pentru noul permis, publicul nu a avut permisiunea să intre în clădire.

Etichete: ancheta DRPCIV, Călin Popescu Tăriceanu, DRPCIV bucureşti

0/7 COMENTARII
gogu
16 aug 22:21
+0
VOTURI
-0
De acord! Dar daca domnul Tariceanu statea la coada de 1000 de persoane poate constata ca avem o problema si poate o si rezolva! Cu accesul pe usa din dos sia pierdut orice motivatie, ba mai mult a si inrautatit conditiile pt cei care asteptau.
alt cititor
16 aug 13:43
+0
VOTURI
-0
cred ca daca isi indeplinea intr-un mod rezonabil indatoririle de serviciu si demonstra ca este un angajat onest nu zicea nimeni nimic ca a intrat in fata.
zzz
16 aug 13:36
+0
VOTURI
-0
Permisul este pe persoana privata. Poate sa isi indeplineasca atributiunile de servici si fara permis.
Normal ar fi fost sa isi rezolve problemele personale in timpul liber. A avut "invoire" sau zi de concediu pentru asta ? Tu, ca "cititor" , cum iti rezolvi treburile PERSONALE ?
cititor
16 aug 10:56
+0
VOTURI
-0
Hai sa nu fim mai catolici decat Papa. Nu cred ca este corect ca presedintele Senatului sa stea la o coada de sute de persoane pentru a rezolva o problema. Sunt oamenii care au treburi de stat de rezolvat, ori a-i obliga sa stea la cozi pentru rezolvarea problemelor , chiar personale, inseamna sa-și piarda vremea pe lucruri mici. Ca nu a gasit o solutie discreta de rezolvarea problemei...vina ii aparține.
Mai Cris
15 aug 22:23
+0
VOTURI
-0
Cris, acum daca ma-ta e asa cum o descrii tu, asta nu inseamna ca toti romanii suntem asa. Vorbeste doar despre tine, bine?
Cris
15 aug 22:12
+0
VOTURI
-0
In toate tarile cu apa calda, permisele de conducere se trimit prin posta, numai la romani (neam de curve) sa sta la coada prostului cu orele, in timp ce infractorii politici intra pe usa din dos.
zzz
15 aug 21:22
+0
VOTURI
-0
politie sau pupin*uristi ? si nu cred ca aia mici au avut vre-un cuvant de spus.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE