Anchetă la Facultatea de Medicină după ce în interiorul bibliotecii a fost filmat clipul unei maneleConducerea Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila" din Bucureşti a demarat, marţi, o anchetă internă, după ce în spaţiul public a apărut un clip în care o manea este filmată în interiorul facultăţii.

Facultatea de Medicina
Facultatea de Medicină

 Anchetă la Facultatea de Medicină din Capitală după ce în interiorul bibliotecii a fost filmat clipul unei manele. Clipul aparţine cântăreţei Carmen Şerban, interpretă de manele, iar din imagini se poate observa că filmarea a fost făcută chiar în interiorul celebrei biblioteci a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila" din Bucureşti.

„S-a demarat o anchetă internă, să vedem cine a autorizat aşa ceva, cine a permis să se intre în clădire şi dacă s-a făcut în baza unui contract. În prezent, facem ancheta, urmând să stabilim cum s-a întâmplat aşa ceva", a declarat Valentin Mateescu, purtător de cuvânt al UMF„Carol Davila".

Nu este prima dată când într-o instituţie publică se filmează un astfel de videoclip. În 2008, manelistului Sorin Copilul de Aur i s-a permis să fimeze un asfel de clip în interiorul Operei Române. Imaginile de atunci au atras critici din parte opiniei publice, precum şi din partea ministrului Culturii de la aceea veme, Adrian Iorgulescu.

Videoclipul celei mai recente piese a lui Carmen Șerban, care a fost filmat în biblioteca UMF „Carol Davila”, scrie click.ro. Observația a fost făcută de Daniel Cîrstoveanu, fiul medicului Cătălin Cîrstoveanu, care i-a transmis următorul mesaj plin de revoltă, unui alt doctor, Vasi Rădulescu:

„Acesta este un videoclip al unei manele. Este filmat în biblioteca mare din UMF Carol Davila, pe parchetul pe care au călcat cândva, George Emil Palade, Ion Cantacuzino, Prof. Gerota sau Victor Babeș. Aici s-a ajuns, la o asemenea prostituție pentru câteva mii de euro, probabil, într-una dintre cele mai importante instituții academice din țară. eu, ca student, sunt profund dezamăgit, îmi va fi greu să mai intru la fel în bibliotecă. Nu mai spun că, l aunele cărți «pipăite» atât de tandru de doamna manelistă, noi nici nu avem acces. Sunt prea vechi și valoroase, iar noi suntem doar studenți, nu maneliști”, scrie studentul la medicină, dar continuă:

„Poate vă va amuza, poate vă va face greață. Aici am ajuns...Greață. Și iar n-am metoclopramid în casă. Aștept și eu o poziție oficială, dacă se poate. Nu știu de ce anume să tăgăduiesc pentru ca mesajul să ajungă la cine trebuie.”

Piesa se numește „Dacă te încurc”, este interpretaă de Carmen Șerban și Dj. Milionor și a fost publicată pe Youtube pe 8 decembrie.

Etichete: biblioteca facultatii de medicina, Facultatea de Medicină

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE