Anchetă la o SECŢIE de POLIŢIE din BUCUREŞTI. S-a încercat muşamalizarea unei tentative de omorDoi tineri din Bucureşti au încercat muşamalizarea unei tentative de omor prin mituirea unui poliţist de la Secţia de Poliţie numărul 19 din Bucureşti. În prezent, autorităţile au deschis o anchetă.

Sectia 19 de Politie Bucuresti
Secţia 19 de Poliţie Bucureşti

Astfel, este vorba de o anchetă la care lucrează Serviciul Omoruri din Bucureşti, după ce acum o lună un tânăr a fost înjunghiat în casa în care locuia. Suspectul este chiar un apropiat al victimei, scrie stirileprotv.

La sediul politiei au fost aduse peste 20 de persoane, martori şi suspecţi într-o tentativă de omor, care s-a dovedit a fi un caz mult mai complex. Poliţiştii investighează în prezent ce s-a întâmplat în urma cu o lună, atunci când un tânăr a intrat în casa unui cunoscut, l-a injunghiat, dupa care a fugit.
Se pare că după acel incident, cei doi tineri ar fi ajuns la un consens pentru aproximativ 2.000 de lei, spun surse din rândul anchetatorilor.

Mai mult, pentru că au vrut să muşamalizeze cazul, aceştia ar fi încercat să mituiască un poliţist de la Secţia 19. În timpul percheziţiilor de marţi, poliţiştii au ajuns şi în casa colegului lor. Ancheta urmează să stabileasca cu exactitate ce s-a întâmplat.

Etichete: politist mituit, sectia 19, sectia 19 Politie, sectie politie bucuresti, tentativă de omor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE