Anda Adam, reacție dură la adresa directoarei care a bătut copii: Te-aș târî pe bulevard cu maşinaAnda Adam i-a adresat cuvinte grele, pe Facebook, directoarei de la grădinița privată care a bătut trei copii. Fiind la rândul său mamă, artista s-a arătat șocată la vederea imaginilor în care copiii sunt agresați fizic.

Reactie dura a Andei Adam pe Facebook
Reacţie dura a Andei Adam pe Facebook

Artista Anda Adam, mamă a unei fetițe, a postat un mesaj dur pe rețeaua de socializare și le-a cerut scuze fanilor pentru limbajul folosit.

Mă uit şocată cum o nenorocită de femeie, directoarea unei grădiniţe care funcţiona şi ilegal, târăşte copii din somn din pat pe holurile grădiniţei, îi trânteşte pe spate şi îi trage de păr urlând la ei! Cum e posibil să faci aşa ceva nenorocito?!? Că nici cu un animal nu te-ai purta aşa, dar mai ales cu nişte copii? Eşti bolnavă mintal? Du-te şi internează-te repede până nu te linşează lumea, că eu dacă te-aş prinde pe undeva,te-aş ţări pe bulevard cu maşina, cum târâi tu bieţii copilaşi nevinovaţi, care rămân cu traume din cauza ta imbecilo!", a scris artista, pe Facebook.

Fanii vedetei i-au răspuns și i-au împărtășit gândurile.

Să scuzăm exprimarea ta? Te-ai exprimat prea blând şi politicos. Cu asemenea specimene nu trebuie să stai de vorba, ci rupt dinții din gură imediat cum le vezi", a spun un internaut.

 

Ma uit socata cum o nenorocita de femeie,directoarea unei gradinite care functiona si ilegal, taraste copiii din somn...

Posted by Anda Adam on Friday, March 25, 2016

Etichete: anda adam, anda adam facebook, anda adam mesaj pe facebook, directoare gradinita

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE