André Rieu a adus, joi, donaţia promisă victimelor de la #Colectiv. Câţi bani a strânsAndré Rieu a revenit, joi, în Bucureşti, pentru a dona profitul obţinut din vânzarea DVD-ului “André Rieu Live în Bucureşti” victimelor din incendiul de la Colectiv.

André Rieu a revenit pentru donatia promisa victimelor de la #Colectiv. Cati bani a strans
André Rieu a revenit pentru donaţia promisă victimelor de la #Colectiv. Câţi bani a strâns
Foto: radardemedia.ro

André Rieu şi-a donat profitul obţinut din vânzarea DVD-ului său "André Rieu Live în Bucureşti", fiind strânsă suma de 150.000 de euro. Suma de bani va fi acordată Asociaţiei Colectiv GTG 3010, al cărui preşedinte este Eugen Iancu, în vederea tratamenului victimelor şi sprijinul familiilor acestora, informează mediafax.ro.

La conferinţa de presă de joi, unde a fost făcut anunţul, au fost prezenţi supravieţuitorii de la Colectiv, prietenii acestora precum şi membri ai Fundaţiei Colectiv.

„Anul trecut am avut opt concerte în Piaţa Constituţiei şi a fost cel mai magnific concert din viaţa mea. Acela a fost momentul în care povestea mea de dragoste cu această ţară frumoasă a început. Când ai prieteni vrei să îţi ajuţi prietenii. Când s-a petrecut acest accident nefericit s-a petrecut aici în Bucureşti. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să mă urc în avion şi să încerc să vă ajut. Nu mă pricep să fac asta decât prin muzică. Am venit în Bucureşti, am mers în faţa clubului, am plâns cu voi şi am decis să donăm victimelor toţi banii din vânzarea DVD-ului concertului. În acea după amiază i-am sunat pe cei de la Carreforur şi ei au declarat că vor dona şi ei. Toţi cei care cumpără DVD-ul concertului trebuie să ştie că toţi banii vor fi donaţi victimelor. Am dorit nu numai să donăm bani, ci să începem un proiect în această ţară care să ajute pacienţii arşi din România în viitor. Am adus din Olanda astăzi un medic...sunt trei medici astăzi aici, pentru a vă da încrederea că banii oferiţi victimelor sunt cheltuiţi cu un scop nobil. (...) Am vândut peste 25.000 de DVD-uri. Suma exact de bani a fost de 137.000 de euro. Astăzi de dimineaţă i-am telefonat şefului de la Carrefour în această dimineaţă aşa am ajuns la suma rotundă de 150.000 de euro. Sper ca iniţiativa mea şi a Carrefour îi va inspira şi pe alţii să facă acelaşi lucru.", a declarat Rieu.

Etichete: andre rieu, andre rieu colectiv, colectiv

0/1 COMENTARII
Andrei
14 Apr 22:53
+0
VOTURI
-0
Jos palaria in fata dumneavoastra, D-le Rieu!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE