André Rieu revine în concert la BucureştiViolonistul André Rieu a anunţat că va veni pentru a doua oară în concert la Bucureşti, cu două spectacole programate pentru 11 şi 12 iunie, de la ora 20:30, în Piaţa Constituţiei, alături de orchestra Johann Strauss şi de invitaţii săi speciali.

André Rieu revine in concert la Bucuresti
André Rieu revine în concert la Bucureşti

În luna iunie a acestui an, André Rieu va urca pe scenă din Piaţă Constituţiei, alături de orchestra Johann Strauss şi a invitaţilor speciali, pentru a-şi cuceri audienţa cu o nouă reprezentaţie fascinantă. Marele artist ne-a obişnuit cu seri de concert sold-out, iar spectacolul anunţat pentru ziua de sâmbătă, 11 iunie 2016, se înscrie în aceeaşi serie. Prin urmare, persoanele care doresc să petreacă peste trei ore de vis în compania maestrului André Rieu, pe ritmul muzicii clasice şi a celor mai fredonate melodii din repertoriul internaţional, îşi pot rezerva locurile pentru cel de-al doilea concert.

Cel de-al doilea concert al celebrului violonist, va avea loc duminică, 12 iunie, începând cu ora 20:30, în Piaţa Constituţiei. Biletele pentru noul concert André Rieu au fost puse în vânzare şi sunt disponibile atât online prin www.eventim.ro, precum şi de la magazinele partenere Eventim - Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV. Preţurile biletelor rămân neschimbate, fiind variabile în funcţie de categoria de loc, scrie Mediafax. 

În iunie 2015, celebrul violonist André Rieu a susţinut la Bucureşti, nu mai puţin de şapte concerte în acompaniamentul orchestrei sale, sub privirile a peste 85.000 de spectatori. Cu acest succes uriaş André Rieu a înregistrat un nou record pentru cel mai amplu eveniment concertistic al anului, scriind astfel o pagină importantă în istoria concertelor din România, fiind catalogat cel mai amplu eveniment concertistic al anului 2015.

Etichete: andre rieu, Bucureşti, concert, Iunie, Sala Palatului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE