Andra şi Măruţă şi-au botezat fetiţa. FOTOBOTEZ ANDRA. Cătălin Măruţă şi Andra şi-au botezat, duminică, fetiţa, Eva Maria Ioana.

BOTEZUL EVEI. Micuţa Eva Maria Ioana a fost îmbrăcată la botez cu o rochie albă, cu flori, creată de Alina Hotea Fîrte, care a fost accesorizată cu o bentiţă cu flori.

BOTEZ EVA MARIA. "Va fac cunostinta cu crestina Eva Maria Ioana!", a scris Andra, duminică, pe pagina sa de Facebook.

BOTEZ MĂRUŢĂ. "Pregatiri pe ultima suta de metri pentru botezul Evei!", a scris Andra sâmbătă, pe Facebook, cu o zi înainte de botez, într-un comentariu postat la fotografia cu ţinuta micuţei.

BOTEZ ANDRA. Eva Maria Ioana a venit pe lume pe 23 iulie şi a primit nota 10 la naştere.

Apariţie incendiară la botezul Andrei

BOTEZUL EVEI. Invitatii care au ajuns la biserica, la botezul fetitei lui Andrei, au ramas uimiţi cand au vazut bolidul de lux apartinand fratilor Kid, un Lamborghini care valoreaza peste 200.000 de euro, customizat.

BOTEZ EVA MARIA. Ceilalti invitati au admirat indelung masina si s-au oprit chiar sa faca poze cu ea, potrivit cancan.ro.

BOTEZ MĂRUŢĂ. Fratii Kid, pe numele lor real Bogdan si Razvan Ghita, au afaceri in domeniul imobiliarelor si detin si un lant de patiserii, dar ce i-a facut remarcati a fost faptul ca isi petrec mai tot timpul impreuna, conform sursei citate.

Etichete: andra, botez, catalin maruta, măruță

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE