Andre Rieu va primi titlul de „Ambasador Onorific al Bucureştiului"Andre Rieu va primi, vineri, titlul de „Ambasador Onorific al Bucureştiului". Titlul va fi acordat de Primăria Capitalei.

Andre Rieu va primi titlul de „Ambasador Onorific al Bucurestiului"
Andre Rieu va primi titlul de „Ambasador Onorific al Bucureştiului"
Foto: gazeta-de-vest.ro

Potrivit unui comunicat de presă remis B365.ro, Primaria Municipiului Bucuresti va acorda, vineri, titlul de „Ambasador Onorific al Bucurestiului", violonistului, dirijorului si compozitorului olandez, André RIEU, pentru felul in care a promovat cultura si folclorul din Romania in lume.

Evenimentul va avea loc la Hanul Gabroveni, din strada Lipscani nr. 84 - 90, incepand cu ora 13:00.

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunțat încă de la finele lunii august că îi va propune maestrului Andre Rieu titlul de ambasador al Bucureștiului în lume.

"Eu, colegii mei şi toţi cei care au participat în mod direct la invitarea maestrului aici, îi suntem recunoscători pentru felul cum a apreciat şi cum iubeşte muzica şi oamenii din această ţară. Ceea ce el a făcut la Maastricht face cât şapte frunze şi invitaţia la Vizitaţi Grădina Carpaţilor", a declarat primarul Sorin Oprescu.

Edilul s-a referit la concertul susţinut de Andre Rieu în urmă cu puţin timp în Olanda când a invitat pe scenă mai mulţi artişti români, printre care şi naistul Gheorghe Zamfir. Andre Rieu a susţinut în această vară şapte concerte la Bucureşti.

Consiliului General al Municipiului București și Primarului General au decis acordarea titlului de cetățean de onoare violonistrului Andre Rieu pentru modul în care a promovat cultura și folclorul din România, pentru cuvintele și îndreptul adresat zecilor de mii de spectatori să-i aplaude pe artiștii români în cele șapte concerte susține în această vară la Maastricht, în Olanda.

Andre Rieu a venit la Bucureşti, pe 7 noiembrie, pentru a depune flori în memoria victimelor tragediei din clubul Colectiv. El a fost emoţionat de destinul tragic al tinerilor care şi-au pierdut viaţa în acest club, având lacrimi în ochi, atunci când a făcut declaraţii în faţa jurnaliştilor.

Etichete: ambasador, andre rieu

0/1 COMENTARII
elena
25 Nov 17:34
+0
VOTURI
-0
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate !Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul sau de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.
Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: mami_meda@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE