SURSE: Andreea Esca VA PLECA de la Pro TV. Postul TV la care se zvonește că va merge vedetaOdată cu instalarea noii conduceri, zvonurile despre plecarea mai multor vedete de la PRO TV nu au întârziat să apară. Astfel, potrivit unor informații, Andreea Esca va părăsi postul. 

SURSE: Andreea Esca VA PLECA de la Pro TV. Postul TV la care se zvoneste ca va merge vedeta
SURSE: Andreea Esca VA PLECA de la Pro TV. Postul TV la care se zvonește că va merge vedeta
Foto: fanatik.ro

Potrivit ultimelor zvonuri, Andreea Esca, una dintre cele mai cunoscte vedete de televiziune din România, urmează să părăsească Știrile PRO TV.

Astfel, a apărut informația potrivit cărora Esca pleacă la Digi 24, o televiziune care a adoptat până acum o tactică de aşteptare cu ştiri destul de neutre la adăpostul celor peste 3 milioane de abonaţi de cablu pe care îi are RCS RDS, compania controlată de miliardarul Zoltan Teszari, care deţine televiziunea Digi 24, potrivit obiectiv.info.

Recent, mai multe vedete consacrate au migrat spre Digi24. Printre acestea, Serviciul Român de Comedie, trupa lui Toni Grecu venind de la Antena 1 după o staţionare mai lungă la PRO TV, a urmat apoi cu Moise Guran şi emisiunea Biziday, venită de la TVR după episodul cu blocarea conturilor de către ANAF, mai arată sursa citată. 

Etichete: Andreea Esca, Digi 24, esca pleaca de la pro tv, pro tv, schimbare pro tv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE