Andreea Esca, în noul videoclip al lui Gabriel Cotabiţă, alături de MatteoMatteo şi Gabriel Cotabiţă au filmat, de curând, videoclipul piesei “Ce zi liniştită”, o coproducţie Roton Music/MediaPro Music. Melodia, la care cei doi artişti au început să lucreze încă din toamna anului trecut, a fost finalizată cu puţin timp înainte să intervină problemele de sănătate ale lui Gabriel Cotabiţă. În noua piesă apare inclusiv Andreea Esca. 

Andreea Esca, in noul videoclip al lui Gabriel Cotabita, alaturi de Matteo
Andreea Esca, în noul videoclip al lui Gabriel Cotabiţă, alături de Matteo

Matteo a fost cel care l-a invitat pe Gabriel Cotabiţă să lucreze cu el pentru "Ce zi liniştită": "Am rămas uluit cât de repede a putut să-şi revină! Câtă dragoste de viaţă să ai încât să revii la normal după astfel de probleme, să fii ca nou...", mărturiseşte Matteo. Videoclipul "Ce zi liniştită", regizat de Bogdan Daragiu, îi arată pe cei doi artişti atât în prezent, cât şi pe vremea în care erau copii, într-o lume fără constrângeri, fără probleme de rezolvat la ore fixe, o lume a inocenţei depline.

O prezenţă pe care publicul o va recunoaşte cu uşurinţă în videoclip este Andreea Esca: "Am vrut amândoi să ieşim din tiparele clasice cu această piesă. Andreea este, probabil, cea mai recognoscibilă şi caldă voce a României şi transmite foarte mult optimism. Se potriveşte perfect cu o zi liniştită", mai spune Matteo, citat de romaniatv.net. 

Etichete: Andreea Esca, ce zi linistita, Gabriel Cotabiță, matteo, videoclip

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h