După 20 de ani la pupitrul știrilor, Andreea Esca și-a făcut blogDupă 20 de ani la pupitrul știrilor PRO TV, Adreea Esca a luat o decizia de a se lansa și în mediul online. 
Vedeta și-a lansat blog. Anunțul a fost făcut chiar de Pro TV.

Andreea Esca a parasit functia de director editorial la revista THE ONE
Andreea Esca a părăsit funcția de director editorial la revista THE ONE
Foto: realitatea.net

După 20 de ani la pupitrul știrilor PRO TV, Adreea Esca a luat o decizia de a se lansa și în mediul online. 
Vedeta și-a lansat blog.
Site-ul andreeaesca.com găzduiește toate proiectele sale, acumulate de-a lungul carierei profesionale care va însuma 20 de ani la pupitrul Știrilor PRO TV împliniți anul acesta pe 1 decembrie. De asemenea, site-ul Andreei găzduiește un blog prin intermediul căruia telespectatorii o pot cunoaște mai bine pe Andreea, dincolo de ecranul televizorului.

"M-am împrietenit destul de greu cu online-ul, pentru că iubesc hârtia și scrisul cu stiloul, dar cred că un jurnalist trebuie să fie în pas cu vremurile pe care le trăiește. Însă, ce mi-a plăcut dintotdeauna la internet este viteza, iar împărtășirea instantanee a unei informații este visul oricărui om de știri. Cu andreeaesca.com voi fi în legătură directă cu telespectatorii chiar și în afara programului de la ora 19.00. Vom putea aborda subiecte dintre cele mai diverse, așadar le aștept sugestiile!", a declarat Andreea Esca pentru Pro TV.

Sursa: dcnews.ro. 

Etichete: Andreea Esca, blog, pro tv

0/1 COMENTARII
Stoica
31 iul 16:31
+0
VOTURI
-0
Cu cât o persoană știe mai puține lucruri, iar ceea ce face nu este semnificativ, cu atât aceasta își va da mai multă importanță.
Se comportă exact ca femeia de serviciu de la firma unde lucrez.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE