Andreea Marin a vorbit despre căsătoria cu iubitul turcAndreea Marin face declarații ambigue despre căsătoria anunțată de iubitul său turc pe Facebook.

Nunta Andreei Marin
Nunta Andreei Marin

"Suntem oameni normali, cu întâmplări de zi cu zi. Am simţit şi decis că relaţia este şi trebuie să rămână mai presus decât bârfele, că nu putem să ne trăim povestea în acord cu ce vor alţii. Că porţi un inel sau un semn cu un talisman, fiecare are poate alt simbol primit de la omul drag. Tot ce simţi este că e cu tine mereu", a declarat Andreea Marin, vineri, la Antena Stars privind căsătoria sa cu Tuncay Ozturk.

"Este o relaţie firească între doi oameni, ne pasă unul de celălat, ne-am fost alături în momente grele. Am hotârât să facem totul pentru relaţie, el şi-a părăsit ţara şi familia şi după povestea Revelionului voi pleca cu Violeta şi cu Tuncay într-o nouă viaţă de cuplu de care să mă sprijin. Cine nu-şi doreşte să simtă că e iubită şi sănătate pentru toţi şi tot ce e mai bine pentru copil", a mai completat Andreea Marin, conform romaniatv.net.

Etichete: Andreea Marin, casatorie, nuntă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h