Andreea Marin, familia Țiriac, Simona Pătruleasa și Oana Roman au admirat "the little black dress"Mirela Stealea și-a lansat marți noua colecție - The New Little Black Dress - noul showroom de pe str. Brazilia și noul magazin online, în prezența unora dintre cele mai reprezentative personalități ale lumii mondene.

Mirela Stelea - sursa foto Libertatea
Mirela Stelea - sursa foto Libertatea

La evenimentul au participat Ion Ţiriac, Ion Ion Ţiriac, Ileana Lazariuc, Anastasia Lazariuc, Bogdan Stelea, Simona Pătruleasa, Marinela Hagi (soţia lui Gheorghe Hagi), Ana Lucescu (soţia lui Răzvan Lucescu), Luminiţa Popescu (soţia lui Gică Popescu), Mihaela Drafta, Lora Petrescu, Iuliana Marciuc, Ruxandra Dragomir, Oana Roman, Lucia, cea supranumita "Adele a României", care asigură şi coloana sonoră a clipului de campanie Mirela Stelea, şi mulţi alţi invitați.

Mirela Stelea a ales ca ambasadoare ale colecţiei trei femei de tipologii diferite: Andreea Marin Bănică – femeia matură, mamă şi personaj activ în viaţa socială românească, Geanina Ilieş – tânăra sexy, mereu admirată de femei şi de bărbaţi, şi Ellie White – femeia aflată la prima sarcină, învăluită de emoţiile aducerii pe lume a primului copil, care este în acelaşi timp şi sexy şi elegantă.
Mai mult: Andreea Marin, Geanina Ilieş şi Ellie White, sexy şi elegante în noile rochii Mirela Stelea! | FOTO - Vedete de la noi | Libertatea.ro

 

Rochiile creatoarei pot fi cumpărate și de pe noul magazin online.

"Te scot din impas. Ştiu cât de greu ne este să alegem vestimentaţia adecvată atunci când mergem la un cocktail, la o nuntă, la un botez, la o petrecere de firmă, bal de boboci sau la un eveniment monden. Tocmai de aceea, am dorit să creez vestimentaţii elegante, clasice, îndeajuns de îndrăzneţe, insă cu care mergi la sigur din punct de vedere stylistic şi a fi în acelaşi timp şi sexy.

Rochia neagră este rochia esențială, cea care îți vine bine indiferent de conformația corpului. Rochia neagră este cea care te scoate din orice impas. Cu negru mergi la sigur. Pari suplă și elegantă. Este versatilă, durabilă, nu se demodează niciodată. În lumea modei există o regulă ca orice femeie să aibă măcar o singură rochie neagră în garderobă. Prin noua mea colecție am încercat să aduc un touch de modernism acestui concept, reinterpretând piese clasice cu materiale inedite, alăturări de texturi și accesorizări cu pietre și cristale", declară Mirela Stelea.

Mirela Stelea a reinterpretat 12 modele de rochii negre, care au scris istorie, purtate de Audrey Hepburn în "Breakfast at Tiffany's", de Marilyn Monroe în "Some Like It Hot", de Sophia Loren în apariţiile publice din anii '60, de Liza Minelli sau Jacqueline Kennedy Onassis în anii '70 sau, mai recent, de Julia Roberts în "Pretty Woman".

 

 

Etichete: Andreea Marin, colecţie, Țiriac

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE