Andreea Marin, plângând: "Infidelitatea nu a fost motiv de divort, agresivitatea, DA"!Andreea Marin a vorbit despre motivele divorțului său, la Teo Show.

Prima reactie a lui Ștefan Banica jr. dupa ce Andreea Marin l-a acuzat de "agresivitate"
Prima reacție a lui Ștefan Bănică jr. după ce Andreea Marin l-a acuzat de "agresivitate"

"Infidelitatea nu e un motiv indeajuns pentru un divort. sunt alte lucruri mult mai grave care se pot intampla. Agresivitatea in viata de cuplu, raspunsul violent, reactii necontrolate in fata copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales ca ai un omulet alaturi care vede si simte, poate imprumuta acelasi comportament. Daca permiti sa se intample asta, e vina ta ca fiul, fiica ta va avea probleme.

Nu as putea sa suport ca fiica mea va suporta ca cineva sa ii arunce o palma, cu sau fara motiv. Ei bine, nu! Mi-as reprosa ca parinte ca am suportat la randul meu", a spus Andreea la Kanal D, conform wowbiz.

"Nu as fi luat decizia de a divorta doar pe motiv de infidelitate", a mai declarat "Zana" la emisiunea lui Teo. Ea le-a sfatuit pe toate femeile din Romania sa nu accepte sa traiasca alaturi de un partener de viata care le loveste.

"Pentru violenta domestica nu exista scuza. Nu exista s-a intamplat doar o data, a doua oara nu se va mai intampla", a completat ea.

"La orice varsta poti sa iti refaci viata", a mai spus Andreea.

Etichete: Andreea Marin, Stefan Banica, violenţă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h