Andreea Marin revine la TVR 1 pe 27 martie. Ce emisiune va realizaTeleviziunea Română a anunțat că Andreea Marin revine la TVR 1 cu emisiunea"Preţuieşte viaţa!". Emisiunea va avea însă un format diferit de cel din 2013, prima ediție fiind programată pe 27 martie, de la ora 17:00.

Andreea Marin revine la TVR 1
Andreea Marin revine la TVR 1
Foto: enational.ro

Din luna martie, Andreea Marin revine la TVR 1 cu emisiunea de infotainment "Preţuieşte viaţa!" care va fi difuzată duminica, de la ora 17:00 şi în reluare miercurea, de la ora 19:00, informează mediafax.ro.

TVR HD, TVR Internaţional şi TVR Moldova vor difuza de asemenea programul, care va putea fi văzut şi online, pe TVR+.

În programul realizat şi prezentat de Andreea Marin îşi vor găsi locul domenii precum sănătate, sport, nutriţie, frumuseţe, relaţii, familie, drepturi, dezvoltare personală, modă, oameni-model şi poveştile lor de urmat, noutăţi şi iniţiative cu impact asupra calităţii vieţii, cercetare, responsabilitate socială, dar şi design interior.

"Emisiunea «Preţuieşte viaţa!» pune accentul pe ceea ce poate determina schimbarea ta în bine pe termen lung, într-un mod care să ajungă direct la tine, la mintea şi sufletul tău, la zâmbetul şi forul tău interior de energie pozitivă", a declarat Andreea Marin.

Emisiunea va avea un format diferit de cel al emisiunii "Preţuieşte viaţa" în 2013.

"Înainte făceam programe ample şi ca locaţie, şi cu un public de sute de oameni în sală. De data aceasta, e un program dedicat în principal femeilor, acelora care cred că schimbarea poate fi făcută oricând. În cazul meu, schimbarea a fost la 40 de ani. Vorbesc de schimbarea pe toate planurile, minte, trup şi suflet", a mai spus Andreea Marin, accentuând concordanţa şi legătura personală cu noul format al emisiunii.

Astfel, de la sfârşitul lunii martie, la "Preţuieşte viaţa!", telespectatorii vor afla despre un stil de viaţă sănătos, pornind de la exemplul personal al vedetei moderator, precum şi noutăţi din întreaga lume despre acest stil de viaţă, vor cunoaşte oameni pentru care nu există expresia "nu se poate" şi care au făcut singuri schimbarea în bine pentru ei şi, implicit, pentru familia lor, vor descoperi iniţiative laudabile ale unor oameni sau organizaţii (ONG) care îşi depăşesc îndatoririle şi pun în practică idei care îi ajută pe semenii lor să-şi educe şi disciplineze viaţa.

Etichete: Andreea Marin, tvr

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE