Andreea Mitu s-a calificat în TURUL 2 la BRD Bucharest Open, marți. Meci superb cu Annika BeckAndreea Mitu s-a calificat, marți, în turul 2 Bucharest Open, după ce a învins-o cu 1-6, 6-3, 6-3 pe Annika Beck.

Andreea Mitu s-a calificat in TURUL 2 la BRD Bucharest Open, marti. Meci superb cu Annika Beck
Andreea Mitu s-a calificat în TURUL 2 la BRD Bucharest Open, marți. Meci superb cu Annika Beck
Foto: activenews.ro

Condusa cu 1-0 la seturi de Annika Beck (favorita numarul opt), Andreea Mitu a avut o revenire superba, reusind sa se califice in turul doi al turneului BRD Bucharest Open. A fost 1-6, 6-3, 6-3 pentru Andreea, dupa o partida care a durat o ora si 54 de minute (disputa a fost intrerupta in mai multe randuri de ploaie).

Andreea a inceput ezitant partida cu Annika, a gresit mult si a fost coplesita parca de emotii: a pierdut categoric primul set cu 6-1. Continuarea a fost insa una perfecta pentru Mitu: a luat mingea in urcare, a gasit unghiuri superbe cu dreapta in cross, a fost decisiva cu backhand-ul in lung de linie si a reusit sa egaleze situatia la seturi (6-3), trimitand disputa in decisiv.

Forma buna a Andreei a continuat si in debutul setului trei: jucatoarea noastra s-a distantat la 4-1 cu doua break-uri, dupa ce a condus mare parte din schimburi, obligand-o pe Annika sa loveasca din defensiva si din spatele liniei de fund.

Sportiva din Germania a dat unele semne ca ar putea reveni: a castigat un game echilibrat pe serviciul Andreei, s-a apropiat la 5-3, dar nu a putut face fata agresivitatii Andreei: Mitu a castigat setul cu 6-3 si a obtinut calificarea in turul doi al competitiei.

In urmatoarea partida, Andreea Mitu o va intalni pe invingatoarea partidei dintre Sorana Carstea si Sesil Karatanceva (Bulgaria).

Calificarea in turul doi de la BRD Bucharest Open este recompensata cu 3.310 dolari si cu 30 de puncte WTA.

Etichete: andreea mitu, annika beck, bucharest open

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h