Andreea Paul a mințit - Nu a născut sâmbătă pentru a nu pierde o zi de muncăAndreea Paul, vicepreședinte PNL, care anterior declarase că a născut sâmbătă ca să nu piardă o zi de muncă, a postat miercuri pe Facebook faptul că, de fapt, a născut luni. 

VIRAL PE INTERNET - Andreea Paul Vass:Am nascut fetita sambata, sa nu pierd o zi de munca
VIRAL PE INTERNET - Andreea Paul Vass:Am născut fetiţa sâmbătă, să nu pierd o zi de muncă
Foto: promptmedia.ro

"As vrea sa clarific de la inceput un lucru, am nascut luni, 12 iulie 2010. Cred insa ca indiferent cand au nascut sau cand nasc, daca pot sa o faca sau nu, femeile au dreptul de a participa la decizia publica cot la cot cu barbatii si au dreptul sa fie respectate la locul de munca, mai ales ca efortul lor este de zece ori mai mare decat in cazul colegilor de gen masculin" a scris Andreea Paul, la aproape doua saptamani de la declaratia originala.

Pe 9 octombrie, deputata PNL afirma, intr-un comunicat de presa, ca a facut sacrificii pentru a se dedica politicii si comunitatii, principalul fiind acela ca a nascut intr-o zi de weekend pentru a nu rata o zi de munca. Ea afirma ca vrea sa incurajeze femeile sa intre in politica si va avea o initiativa legislativa prin care sa se impuna cota minimala de gen in randul candidatilor.

"Pe fetita mea am nascut-o sambata, adica in weekend, ca sa nu pierd nicio zi de munca" spunea aceasta in comunicatul care a fost publicat si pagina sa de Facebook.

Comunicatul, care era insotit de un articol pe care aceasta l-a scris pentru a promova ideea cotelor de gen, a starnit nenumarate reactii puternice in mediul online.

Etichete: andreea paul

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE