Andrei Gheorghe despre un client al unui supermarket: Cine îl știe pe handicapatul ăsta?Andrei Gheorghe a fost, sâmbătă seară, într-un supermarket din București, pentru aprovizionare. În parcare, a avut parte de o surpriză neplăcută, atunci când l-a văzut pe un bărbat parcând pe locul destinat exclusiv persoanelor cu handicap.

Enervat de atitudinea clientului supermarketului, Andrei Gheorghe a fotografiat mașina bărbatului și a postat-o pe o rețea de socializare, cu următorul mesaj: "Mașini cu numere antipatiice lui Putin parcate pe locurile pentru handicapați. Poetic parking".

Andrei Gheorghe nu s-a oprit aici. L-a urmărit pe bărbat în incita supermarketului respectiv și i-a făcut o poză, pe care a publicat-o pe pagina lui de Facebook. "Cine îl știe pe handicapatul ăsta? În prag de sărbători își parchează mașina pe locul de handicapați", a scris Andrei Gheorghe.

Etichete: andrei gheorghe, loc de parcare, loc de parcare handicap, persoane cu handicap

0/4 COMENTARII
GICA
09 dec 12:02
+0
VOTURI
-0
Multumim consulului nostru in Africa de Sud ca face politie in supermarket.
Piuliță
08 dec 20:49
+0
VOTURI
-0
Cât timp nu știe cine este persoana respectivă, Gheorghe nu face altceva decât să comenteze aiurea.

I-a trecut prin cap că poate omul ăla face cumpărături pentru o persoană cu handicap? Nu, e mai ușor să dai cu pietre decât să mergi la respectiva persoană și s-o atenționezi că a parcat aiurea.
La fel de bine e posibil și ca omul ăla să fi parcat pe un loc rezervat din pură lene sau nesimțire.

Însă cât timp nu se știe de ce a parcat acolo, toate comentariile sunt, la fel ca și Gheorghe, în aer...
Cătălin
08 dec 19:51
+0
VOTURI
-0
mmm...eu nu văd din acea poză că acel om a parcat întradevăr pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități. sau poate că acestea nu erau bine semnalizate iar omul nu a văzut. Nu înțeleg de ce nu i-a atras atenția în parcare ci a preferat să se țină după el să-i facă o poză doar pt a apărea o astfel de știre pe care eu să o și comentez, în loc să fac ceva mai bun.
sandu
08 dec 19:11
+0
VOTURI
-0
Bravo lui! asa ar trebui sa procedam toti. Merita felicitari Andrei!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h