DOSARUL RETROCEDĂRILOR. Andrei Hrebenciuc, audiat la DNA în Dosarul "Ferma Băneasa"DOSARUL RETROCEDĂRILOR. Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, s-a prezentat, vineri, la sediul DNA Braşov pentru a fi audiat în dosarul "Ferma Băneasa". La sediul DNA Braşov, a ajuns şi Prințul Paul.

DOSARUL RETROCEDARILOR. Andrei Hrebenciuc, audiat la DNA in Dosarul "Ferma Baneasa" (Foto informatia-zilei.ro)
DOSARUL RETROCEDĂRILOR. Andrei Hrebenciuc, audiat la DNA în Dosarul "Ferma Băneasa" (Foto informatia-zilei.ro)

DOSARUL RETROCEDĂRILOR. Andrei Hrebenciuc a fost citat de procurorii DNA. Fiul lui Viorel Hrebenciuc a stat mai puţin de o oră în seidul DNA.

Andrei Hrebenciuc nu a făcut declaraţii nici la sosirea şi nici la plecarea de la sediul DNA, scrie romaniatv.net. 

DOSARUL RETROCEDĂRILOR. Remus Truică şi Dan Andronic, LIBERI. Prinţul Paul, la audieri la DNA

UPDATE DOSARUL RETROCEDĂRILOR. Remus Truică, Dan Andronic dar şi ceilalţi trei suspecţi din dosarul retrocedărilor ilegale au ieşit din arest ca urmare a faptului că le-au expirat ordonanţele de reţinere. Ei vor afla astăzi dacă vor fi arestaţi, decizia urmând să fie luată la ora 13 de Curtea de Apel Braşov. Între timp, vineri dimineaţă a ajuns la DNA şi prinţul Paul pentru a fi audiat.

Prinţul Paul a ajuns şi el vineri dimineaţă la sediul DNA Braşov, unde este audiat de procurori în dosarul de retrocedări ilegale, numit "Ferma Băneasa", în care este implicat şi afaceristul Remus Truică.

DOSARUL RETROCEDĂRILOR. Prinţul Paul nu a făcut nicio declaraţie la intrarea în sediul DNA pentru audieri. Acesta a fost însoţit la DNA de către avocatul său.

Etichete: andrei hrebenciuc, audieri dna, DNA, Dosarul retrocedărilor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE