Andrei Hrebenciuc predă în continuare la ASE, deși s-a recunoscut vinovat de spălarea banilorArestat preventiv iarna trecuta in Mega-dosarul Retrocedarile ilegale de paduri, in prezent judecat pentru constituirea unui grup infractional organizat, spalare a banilor si complicitate la trafic de influenta si cu toate faptele recunoscute in fata judecatorilor, Hrebenciuc "a depus o cerere la inceputul anului universitar, in care spus ca din punct de vedere juridic are dreptul sa predea, atata vreme cat nu este condamnat. Oficiul juridic a dat ok pe cererea respectiva", a declarat pentru HotNews.ro rectorul ASE, Pavel Nastase.

Andrei Hrebenciuc preda din nou la ASE, desi a recunoscut ca e vinovat de spalare de bani
Andrei Hrebenciuc predă din nou la ASE, deşi a recunoscut că e vinovat de spălare de bani
Foto: romaniatv.net

Andrei Hrebenciuc, in instanta, pe 12 octombrie 2015: "Recunosc ca am fost complice la infractiunea de trafic de influenta prin punerea la dispozitie a firmei. Asta era si o metoda de spalare de bani. (...) Imi asum consecintele. Recunosc toate infractiunile". Sursa: Digi 24
Un cititor a sesizat HotNews.ro ca Andrei Hrebenciuc, suspendat din pozitia de lector la ASE din octombrie 2014 cand a fost arestat preventiv, a revenit la catedra si preda la Facultatea Economie Teoretica si Aplicata din cadrul ASE.

Pavel Nastase
Pavel Nastase
Foto: Agerpres
Informatia a fost confirmata pentru HotNews.ro de catre rectorul universitatii, Pavel Nastase. "Da, preda, pentru ca el a depus o cerere la inceputul anului universitar, in care spus ca din punct de vedere juridic are dreptul sa predea, atata vreme cat nu este condamnat. Oficiul juridic a dat ok pe cererea respectiva. Se pare ca din punct de vedere legal are dreptul sa predea", a declarat pentru HotNews.ro rectorul ASE, Pavel Nastase.

Rectorul a afirmat ca "el a fost suspendat intr-adevar cand a fost arestat", iar la inceputul acestui an universitar "a depus o cerere catre noi si, in baza argumentiei, Oficiul juridic a zis ca nu putem sa ii luam dreptul de a preda. In momentul in care va fi o hotarare judecatoreasca definitiva, contractul de munca va inceta".

Etichete: andrei hrebenciuc, ase

0/1 COMENTARII
alex
28 Oct 14:17
+0
VOTURI
-0
pai ASEul a ajuns o bataie de joc unde s-au aciuat toti golanii.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE