Angajări la Lidl, în acest weekend. 300 de posturi sunt libereLidl România vrea să recruteze 300 de angajaţi, în acest weekend în cadrul celui mai mare târg de carieră din România Angajatori de Top care se desfăşoară în perioada 4-5 aprilie la Sala Palatului din Bucureşti

 Lidl retrage de pe piata ciocolata suspecta de SALMONELLA
Lidl retrage de pe piață ciocolată suspectă de SALMONELLA

Retailerul german Lidl România, care deţine 174 de magazine pe piaţa locală, intenţioneze să recruteze 300 de angajaţi la cel mai mare târg de carieră din România Angajatori de Top care se desfăşoară în perioada 4-5 aprilie la Sala Palatului din Bucureşti, a spus la ZF Live Delia Moreanu, director de comunicare la Catalyst Solutions, companie care organizează evenimentul.

100 de companii din sectoarele IT, financiar-bancar, audit, retail scot la concurs 3.400 de joburi în cadrul ediţiei din această primăvară a evenimentului "Angajatori de Top", cel mai mare târg de carieră din ultimii cinci ani.

În funcţie de numărul companiilor participante, domeniile cel mai bine reprezentate sunt: IT (36%), Outsourcing (13%), FMCG (11%), Inginerie (10%), Financiar - bancar (6%), Audit şi Consultanţă (5%), restul procentelor fiind alocate domeniilor Telecom, Retail, Construcţii, Educaţional, Farmaceutic, Transport şi Logistică.

Cele mai multe locuri de muncă sunt pentru cei cu puţină experienţă. În urma centralizării informaţiilor cu privire la cele 3.400 de noi locuri de muncă oferite de companiile participante la ANGAJATORI DE TOP, rezultă că 42% dintre job-urile disponibile sunt pentru candidaţii cu până la 1 an de experienţă, 26% pentru tineri între 1-3 ani de experienţă şi 32% pentru candidaţi cu peste 3 ani experienţă.

VEZI LISTA COMPANIILOR CARE FAC ANGAJĂRI LA ANGAJATORI DE TOP

Etichete: angajări, angajatori de top, Lidl, locuri de muncă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE