ANGAJĂRI POLIŢIA ROMÂNĂ. IGPR scoate 447 de posturi la concurs, fără LIMITĂ de VÂRSTĂANGAJĂRI POLIŢIA ROMÂNĂ. Poliția Română scoate la concurs 447 de posturi de polițiști, majoritatea pentru specialiști, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

ANGAJARI POLITIE
ANGAJĂRI POLIŢIE

ANGAJĂRI POLIŢIA ROMÂNĂ. "Dacă ești economist, pirotehnist, chimist, biolog, sociolog, psiholog, profesor, inginer silvic, electronist, medic veterinar sau ai altă specializare pe care noi o căutăm, poți ocupa unul dintre locurile scoase la concurs, de ofițer sau agent", se arată în comunicatul citat.

ANGAJĂRI POLIŢIA ROMÂNĂ. Potrivit comunicatului, nu există limită de vârstă. Criteriile de înălțime sunt 165 cm pentru femei și 170 cm pentru bărbați. Înscrierile se vor desfășura în perioada 19 — 23 octombrie, iar concursul a fost programat pentru data de 26 noiembrie.

Pentru a afla mai multe informatii și detalii despre documentația necesară dosarului de înscriere, cei interesați pot accesa paginile web ale structurilor teritoriale de poliție.

Fiecare unitate de poliție își alege intervalul orar în care primește dosarele de înscriere ale candidaților, precizează reprezentanții IGPR.

Etichete: angajări, angajari politie, IGPR, locuri de munca politie, Poliţia Română

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE