ANGAJĂRI POLIŢIE. Anunţ important de la MAI: Posturile rămase neocupate vor fi scoase la concursANGAJĂRI POLIŢIE 2016. Posturile rămase neocupate în urma concursurilor pentru încadrarea din sursă externă și pentru reîncadrarea în activitate a foștilor angajați ai MAI vor fi scoase la concurs, a anunţat vineri Ministerul Afacerilor Interne.

http://www.b365.ro/rezultate-finale-angajari-politie-2016-s-au-publicat-listele-candidatilor-admisi-si-respinsi_250279.html#sthash.SwjyM4oR.dpuf
http://www.b365.ro/rezultate-finale-angajari-politie-2016-s-au-publicat-listele-candidatilor-admisi-si-respinsi_250279.html#sthash.SwjyM4oR.dpuf
Foto: MAI - facebook

ANGAJĂRI POLIŢIE 2016. Vineri, 20 mai a.c., ministrul afacerilor interne, Petre Tobă, a condus o ședință de comandă în care au fost prezentate conducerii MAI rezultatele finale ale concursurilor desfășurate pentru încadrarea din sursă externă, cât și în cazul celor destinate rechemării și reîncadrării în activitate.

"Având în vedere responsabilitățile pe care le implică statutul funcției de polițist, selecția și probele de concurs pentru încadrarea din sursă externă au fost extrem de riguroase și exigente, fapt pentru care, din cei peste 26.000 de candidați înscriși doar 1.707 au reușit să se încadreze în structurile MAI. Astfel, au fost ocupate 1.693 de posturi la Poliția Română din cele 1.853 scoase la concurs, iar la Inspectoratul General pentru Imigrări s-au ocupat 14 posturi din cele 20 scoase la concurs", se arată într-un comunicat al MAI.

În cazul posturilor destinate rechemării în activitate a foștilor angajați ai MAI, numărul celor admiși a fost mai mic decât numărul locurilor scoase la concurs – doar 33 de candidați pentru 47 de posturi la Poliția Română, 129 de candidați pentru 350 de posturi la Poliția de Frontieră, 209 candidați pentru 450 de posturi la IGSU, 143 de candidați pentru 250 de posturi la Jandarmeria Română și numai 2 candidați pentru cele 10 posturi la Inspectoratul General pentru Imigrări.

"Pentru cele peste 700 de posturi rămase neocupate, conducerea MAI a decis ca în perioada imediat următoare să se realizeze o evaluare a tuturor posturilor rămase neocupate și a nevoilor de încadrare cu specialiști, pentru a se putea organiza noi concursuri de încadrare. În cazul încadrării specialiștilor vor fi incluse posturi destinate medicilor și cadrelor sanitare.", mai anunţă MAI.

CITEŞTE ŞI REZULTATE FINALE ANGAJĂRI POLIŢIE 2016. S-au publicat listele candidaţilor ADMIŞI şi RESPINŞI 

Etichete: angajari politie, ANGAJĂRI POLIŢIE 2016, ministerul de interne, noi posturi politie

0/4 COMENTARII
Baicu
20 Jul 04:00
+0
VOTURI
-0
Stie cineva daca pot sa particip la examenul din toamna daca nu l-am dat si in vara? Si daca da, pana cand imi pot face dosarul
ANONIM BENDEGUZ
05 Jul 11:11
+0
VOTURI
-0
Sutele acelea de femei au fost angajate penrtu altceva în M.A.I.:să facă cafea șefului de post,să se ocupe de acte etc.
ANONIM BENDEGUZ
05 Jul 11:05
+0
VOTURI
-0
Problema este că ministrul Afacerilor Interne nu a fost înștiințat despre faptele comise de către unii împuterniciți a Poliției Române pe județe(Inspectori Șefi de Poliție)...degeaba a luat candidatul concursul acela riguros din sursa externă și a ocupat postul vacant,pentru că în ultimele 48 de ore înainte de încadrare a fost anunțat că defatp i se respinge dosarul din unele și altele motive(adică neavând,,pile,, în acest sistem)nu mai contând că omul acela a făcut lichidarea la fostul loc de muncă,a investit în casa unde urma să se mute cu familia( pentru că nu i se permitea naveta de la locul de domiciliu actual)...toate astea nu mai contau se rezolva totul cu un singur,,dat din umeri,,conta doar că postul acela ocupat de candidat prin concurs pe deasupra și cu o notă mare a fost vizat pentru altcineva....!!!!!RUȘINE!!!!!
contribuabil
23 May 08:32
+0
VOTURI
-0
angajari cu duiumul dar nu vezi un politist de la ordine publica nici ziua nici noaptea in cartiere mai ales. La fel e si cu rutieristii Sa nu mai vorbim de sutele de femei din MAI politie caee de asemenea nu apar pe strada Asa ca...........

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE