Angajată Hexi Pharma, BĂTUTĂ la semafor în CapitalăO angajată Hexi Pharma a fost agresată, vineri, în București, la semafor, scrie tolo.ro. Femeia se afla în autoturismul inscripţionat cu numele companiei, iar când s-a oprit la stop, cineva a deschis uşa şi a agresat-o.

Angajata Hexi Pharma, BATUTA la semafor in Capitala
Angajată Hexi Pharma, BĂTUTĂ la semafor în Capitală

O angajată Hexi Pharma a fost agresată în București. "Vineri dimineața, cînd venea la birou, una dintre angajate a fost lovită", a confirmat pentru Gazetă Loredana Albu, purtătoarea de cuvânt a companiei, scrie tolo.ro

"Avea o mașină inscripționată cu Hexi Pharma. S-a oprit la stop și cineva a venit i-a deschis ușa și a luat-o la bătaie", a relatat Albu.

"Evenimentul este inadmisibil, orice cetățean român are dreptul să fie protejat de lege", comentează jurnalistul Cătălin Tolontan.

Mai multe percheziţii au loc, sâmbătă, la puncte de lucru ale societăţii Hexi Pharma, acasă la patronul Dan Condrea, dar şi la 25 de spitale din Bucureşti şi alte 21 de judeţe, care au încheiat contracte cu compania farmaceutică. Poliţiştii ridică documente şi probe, fiind vizate acte contabile şi contracte încheiate de societate cu instituţii ale statului. 

Etichete: Angajată Hexi Pharma, Angajată Hexi Pharma bătuta, Hexi Pharma, SCANDALUL DEZINFECTANŢILOR DILUAŢI

0/1 COMENTARII
FC Unirii
08 mai 11:51
+0
VOTURI
-0
Iar un pensionar spălat pe creier de atâta televizor.
Sper să-l prindă și să-i dea o amendă atât de mare că și copiii lui s-o plătească!

Cris, asta e valabil și pentru tine, întârziatule, cu moldovenii tăi cu tot!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h