Angajaţi ai companiei IBM meditează elevii din BucureştiPrimăria Sectorului 6 anunţă că, în această perioadă, şcolarii şi liceenii din sector pot beneficia de ore gratuite de pregătire suplimentară la limba română şi matematică, cu angajaţi ai companiei IBM.

Angajati ai companiei IBM mediteaza elevii din Bucuresti
Angajaţi ai companiei IBM meditează elevii din Bucureşti
Foto: radiotimisoara.ro

Lecţiile sunt oferite graţie Proiectului "Şcoala de voluntari", care se derulează în Sectorul 6 încă din anul 2013, informează Primăria de sector.

În acest demers, autoritatea locală beneficiază de sprijinul unor profesionişti din cadrul Companiei IBM, care îi meditează pe cei mici.

Copiii din Sectorul 6, cu vârste cuprinse între 8 şi 17 ani, care au nevoie de ajutor în efectuarea temelor sau de îndrumare suplimentară la cele două materii, pot fi înscrişi de părinţi la Compartimentul de Voluntariat şi Formare Profesională din cadrul DGASPC Sector 6.

Programul de lucru este de luni până joi, în intervalul orar 09:00 - 15:00, şi vineri, între orele 09:00 – 13:30, adresa de e-mail este voluntariatformare@dgaspc6.com, iar numărul de telefon – 021.317.63.11. În solicitare trebuie menţionată vârsta copilului, precum şi materia la care doreşte să se pregătească alături de voluntarii companiei IBM.

Etichete: IBM, meditaţii, meditatii matematica, meditatii romana, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE