Angajaţii Circului Globus protestează faţă de demiterea directorului Victor ComanAngajaţii Circului Globus protestează, luni, la sediul din Parcul Circului, faţă de demiterea directorului Victor Coman, după incendiul de la adăpostul în care erau ţinute mai multe animale. Aceştia îl susţin pe fostul manager şi spun că nu i se poate imputa izbucnirea incendiului de la adăpostul în care erau ţinute unele animale ale circului, acesta nefiind un motiv de a fi demis.

Angajatii Circului Globus protesteaza fata de demiterea directorului Victor Coman
Angajaţii Circului Globus protestează faţă de demiterea directorului Victor Coman

În opinia angajaţilor care s-au adunat la Circul Globus să protesteze, o eventuală decizie de demitere a directorului putea fi luată doar dacă, în urma unor verificări, erau descoperite nereguli în conducere.

Edilul a anunţat, vineri, că l-a demis pe managerul Circului Globus, Victor Coman, pentru că el trebuia să asigure adăposturi corespunzătoare animalelor care au murit în incendiu.

11 animale, între care doi tigri, au murit în urma incendiului din 12 ianuarie, de la un adăpost al Circului Globus, pompierii reuşind să salveze alte peste 20 de animale, între care tigri, cămile şi ponei.

Etichete: angajati circul globus, Circul Globus, incendiu circul globus, protest circul globus, victor coman

0/1 COMENTARII
Bine
18 Jan 17:19
+0
VOTURI
-0
Atuncea sa-i bage pe toti in puscarie. Ce s-a intamplat e INADMISIBIL .

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE