Angajaţii din subordinea Consiliului General, puşi să colecteze selectiv deşeurileConsilierii Generali ai Municipiului Bucureşti au votat, marţi, un proiect de hotărâre cu privire la colectarea separată a dozelor de aluminiu în instituţiile care se află sub autoritatea Consiliului General. Proiectul prevede ca în fiecare instituţie din subordinea CGMB să se amplaseze coşuri de gunoi speciale pentru separarea hârtiei, plasticlui şi metalului.

Angajatii din subordinea CGMB vor colecta selectiv deseurile
Angajaţii din subordinea CGMB vor colecta selectiv deşeurile
Foto: ziarulmara.ro

Potrivit proiectului, cele 40 de instituţii care se află sub autoritatea Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) trebuie să raporteze lunar cantitatea de aluminiu colectată.

În fiecare instituţie administraţia publică locală va aduce coşuri noi de gunoi partajate şi inscripţionate corespunzător care le vor înlocui pe cele vechi. Sub autoritatea Consiliului fac parte şi RADET, RATB, ALPAB, Administraţia Străzilor plus încă alte 36 de instituţii.

În expunerea de motive este menţionat faptul că „fiecare instituţie are obligaţia de a colecta selectiv deşeuri precum, hârtia sau carton, deşeuri de metal şi mase plastice şi deşeuri de sticlă".

Etichete: colectare selectivă, Consiliul General al Municipiului Bucureşti, proiect CGMB

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE