Angajaţii OTV ameninţă că vor face grevă, pentru că nu şi-au primit salariileDupă ce a pierdut acţiunile de la Oltchim, Dan Diaconescu se mai confruntă cu o problemă: angajaţii OTV ameninţă că vor întrerupe emisia, deoarece nu şi-au mai primit salariile. Directorul executiv al televiziunii, Diana Voiculescu, spune că plata salariilor angajaţilor nu a fost posibilă "din cauza poveştii cu Oltchim, eu fiind foarte mult plecată".

Angajatii OTV ameninta ca vor face greva, pentru ca nu si-au primit salariile
Angajaţii OTV ameninţă că vor face grevă, pentru că nu şi-au primit salariile
Foto: ghimpele.ro

Angajaţii televiziunii lui Dan Diaconescu se pregătesc de grevă după ce nu şi-au primit salariile, scrie rtv.net.

"Este chiar o bătaie de joc la adresa noastră. Avem şi noi datorii la bănci, rate şi copii de crescut, iar Dan Diaconescu a venit cu sacii de bani la OTV şi ne-a sfidat când l-am întrebat de salarii. (...) Nu mai rezistăm aşa şi dacă nu se rezolvă astăzi, când revine din Germania, mâine întrerupem emisia OTV", a declarat un angajat al OTV pentru romaniapress.ro.

În replică, Diana Voiculescu, directorul executiv OTV, a declarat că "salariaţii OTV îşi încasează salariile între 20 şi 25 ale lunii. "Din cauza poveştii cu Oltchim, eu am fost foarte mult plecată. Eu, fiind administratorul societăţii, sunt cea care avizez toate statele de plată. Pentru că am fost plecată de la birou foarte mult timp, nu am putut aviza aceste state de plată. S-au întârziat deci 7 zile, dar eu astăzi ajung la birou şi voi face asta", susţine Diana Voiculescu.Etichete: grevă, otv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE