Angajaţii RATB şi-au făcut trupă. Vatmani, sudori, tehnicieni şi soferi vor să fie vedete TV FOTOIndustria muzicală românească se pregăteşte să primească artiști noi. Regia Autonomă  de Transporturi București are acum trupă, compusă din angajaţi care, după ce zi de zi se luptă cu traficul infernal din Capitală, se pregătesc să înfrunte emoții crâncene luni când vor participa la emisiunea Bravo, România!, un show de talente lansat de Antena 1.

Șansa ca trupa RATB-iștilor să devină cunoscută pe plan național a venit din partea postului de televiziune Antenei 1 care lansează luni show-ul "Bravo, România!", un concurs de talente destinat breslelor profesionale, potrivit Libertatea.

Cei mai talentați angajați ai RATB, printre care vatmani, sudori, tehnicieni, soferi de autobuz şi chiar omul de la relații cu publicul s-au apucat de repetiții intense şi au creat o trupă, sperând să câştige concursul de talente. Cu suma câştigată, acesştia vor să-şi ajute un coleg a cărui fetiță are mari probleme de sănătate. Aceştia vor interpreta Imnul RATB. O parte din versurile acestei melodii, compuse de un vatman, pot fi citite mai jos. Performanțele lor vor fi evaluate de un juriu avizat, compus din Mirabela Dauer, Mihai Petre, Răzvan și Dani.

Imnul RATB
RATB suntem și nu ne e rușine
Nu ne judeca, suntem ca și tine
Nu suntem alcooliști și nici analfabeți
Nu suntem nici golanii, pe care îi blamezi
Refren:
Noi suntm echipa, noi suntem echipa RATB-iștilor
Ne-njuri printre dinți și ne privești cu ură
De parcă ți-am lua mâncarea de la gură
Poate uneori greșim, dar asta-i omenește
Să arunce piatra, cine nu greșește
Refren:
Noi suntm echipa, noi suntem echipa RATB-iștilor

Etichete: Bravo România, emisiune Bravo Antena 1, RATB, trupa ratb

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h