Angajaţii unei bănci din China, bătuţi cu rigla la fund VIDEOO înregistrare video în care mai mulţi angajaţi ai unei bănci din China sunt bătuţi cu rigla la fund din cauza performanţelor lor slabe a devenit virală pe Internet, stârnind indignare în mediul online.

Angajatii unei banci din China, batuti cu rigla la fund
Angajaţii unei bănci din China, bătuţi cu rigla la fund

Potrivit imaginilor surprinse cu un telefon mobil, opt angajaţi ai unei bănci din mediul rural sunt loviţi de mai multe ori cu o riglă de lemn, pe o scenă, în timpul unui eveniment organizat de bancă. Imaginile au devenit virale pe o reţea de socializare din China numită Weibo, o versiune a Twitter, scrie news.ro

Una dintre angajate pare să-şi piardă echilibrul în urma loviturilor primite, iar alţi salariaţi se abţin cu greu să nu plângă în faţa unei astfel de umilinţe.

Presa locală a anunţat ulterior că incidentul a avut loc în timpul unui team-building organizat de bancă şi că cel care îi loveşte pe angajaţi este un antrenor motivaţional. Acesta le-a cerut, totodată, angajaţilor să spună care au fost motivele pentru care rezultatele lor au fost slabe.

Se pare că responsabilii băncii respective au anunţat că au iniţiat o anchetă, după ce imaginile au devenit virale pe Internet.

Etichete: angajati batuti, angajati batuti cu rigla, angajati China batuti cu rigla

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE