Angajatul unei bănci din Ilfov a sustras 130.000 euro din conturile oamenilorUn angajat al unei bănci din judeţul Ilfov ar fi accesat ilegal, de mai multe ori în perioada noiembrie 2015- ianuarie 2016, conturile unor persoane şi a sustras în total 130.000 de euro, potrivit Poliţiei Române.

Angajatul unei banci din Ilfov a sustras 130.000 euro din conturile oamenilor
Angajatul unei bănci din Ilfov a sustras 130.000 euro din conturile oamenilor

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalitaţii Organizate Ilfov şi procurorii D.I.I.CO.T. – S.T. Bucureşti efectuează cercetări într-un dosar ce vizează sustrageri de bani din conturile bancare ale mai multor români şi străini.

"Din investigaţiile efectuate în cauză au rezultat indicii că un angajat al unei unităţi bancare din judeţul Ilfov, în perioada noiembrie 2015- ianuarie 2016, ar fi accesat ilegal, de mai multe ori, conturile unor persoane, sustrăgând în total 130.000 de euro. Pentru stabilirea activităţi infracţionale desfăşurate în cauză, la data de 6 septembrie a.c., a fost efectuată o percheziţie la locuinţa persoanei bănuite. De asemenea, patru persoane bănuite că ar fi aflate în legătură infracţională cu persoana în cauză au fost conduse la audieri la sediul D.I.I.C.O.T. - S.T. Bucureşti", potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Române.

Angajatul unităţii bancare este cercetat pentru acces ilegal la un sistem informatic, efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos, abuz în serviciu, fals în înscrisuri sub semnătură privată, iar celelalte patru persoane sunt cercetate pentru complicitate la efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

Etichete: angajat bancă ilfov, bancă ilfov, fraudă bancă ilfov

0/1 COMENTARII
GENERALUL
09 Sep 09:06
+0
VOTURI
-0
Tipul asta a fost coleg cu mine. Nu spun nici eu banca, dar era un tanar in regula, normal, ok. Este machedon, din cauza asta uneori parea putin tupeist, cu aere, dar nu fata de noi, colegii lui, la serviciu se purta natural. Ciudata intorsatura, mai ales ca este din familie buna, nu cred ca are mai mult de 31 de ani, din cate mi-aduc aminte

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE