Angela Merkel A LEŞINAT în publicCancelarul german Angela Merkel, care asista, sâmbătă, la deschiderea prestigiosului festival de operă de la Bayreuth, a leșinat la pauză. Cea mai puternică femeie din lume a căzut de pe scaun, dar și-a revenit apoi în mai puțin de două minute. Merkel a părut destul de obosită după discuţiile maraton privind Grecia. 

Angela Merkel spune ca imaginea Germaniei nu a fost afectata de SCANDALUL VOLKSWAGEN (Foto mirror.co.uk)
Angela Merkel spune că imaginea Germaniei nu a fost afectată de SCANDALUL VOLKSWAGEN (Foto mirror.co.uk)

Cancelarul se afla la barul Operei, în pauza dintre acte a spectacolului Tristan și Isolda. Potrivit Bild, Angela Merkel a leșinat și a căzut de pe scaun, dar în mai puțin de două minute șefa guvernului, în vâstă de 61 de ani, și-a revenit. La masă cu ea și soțul ei mai erau președintele Bundestagului, Norbert Lammert, și ministrul culturii, Monika Gruetters.

Cea mai puternică femeie din lume, potrivit Forbes, și-a arătat din nou calitățile și a rămas în continuare să urmărească spectacolul. Le-a spus chiar ziariștilor, la final, că i-a plăcut mult. În schimb, nu a mai fost prezentă la recepția de după spectacol. Incidentul nu a fost comentat în niciun fel și nici nu a fost confirmat, scrie romaniatv.net. 

Etichete: Angela Merkel, lesin, opera

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE