Anghel Iordănescu, despre lotul echipei naţionale la EURO 2016: "O să fie foarte multe surprize"EURO 2016. Selecționerul naționalei de fotbal a României, Anghel Iordănescu, a declarat luni, la revenirea la București, după meciul de la Cluj, că lista echipei naționale pentru EURO 2016 este, în continuare, deschisă şi că vor fi foarte multe surprize pe lista finală de jucători.

Anghel Iordanescu, despre lotul echipei nationale la EURO 2016: "O sa fie foarte multe surprize" (Foto netivist.org)
Anghel Iordănescu, despre lotul echipei naţionale la EURO 2016: "O să fie foarte multe surprize" (Foto netivist.org)

EURO 2016. ''Lista rămâne deschisă, mă refer atât la lista pentru jucătorii din competiția noastră internă, cât și la fotbaliștii care activează acum în străinătate'', a spus Anghel Iordănescu, la Aeroportul Internațional Henri Coandă, informează Dolce Sport.

EURO 2016. În continuare, el a precizat că o să fie multe surprize în lista finală, iar niciun fotbalist nu are locul asigurat pentru EURO 2016: ''Cu siguranță, o să fie foarte multe surprize la lista finală. Din punctul meu de vedere, îi atenționez pe toți jucătorii că sunt într-o competiție deschisă și ei trebuie să dovedească că trebuie să urce în avionul pentru Paris''.

EURO 2016. Echipele naționale de fotbal ale României și Spaniei au terminat la egalitate, 0-0, duminică seara, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, într-un meci amical în cadrul pregătirilor pentru participarea celor două formații la EURO 2016.

Etichete: anghel iordănescu, EURO 2016, lista fotbalisti, lista jucatori

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE