Anghel Iordănescu NU va mai fi selecţionerul României. Când va fi anunţat noul antrenorRăzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal a declarat, luni, într-o conferință de presă, că va anunța noul selecționer al echipei naționale până la finalul EURO 2016 (10 iulie).

Anghel Iordanescu
Anghel Iordănescu

"Până la finalul Campionatului European vom anunţa numele noului selcţioner. Îi mulţumesc domnului Iordănescu", a declarat Burleanu, într-o conferinţă de presă.

Reprezentativa României a ocupat ultimul loc în Grupa A a Euro-2016, fiind învinsă de Franţa, cu scorul de 2-1, şi de Albania, cu 1-0, şi remizând cu Elveţia, scor 0-0. România a fost eliminată, astfel, de la Campionatul European încă din faza grupelor.

Jucătorii antrenaţi de Iordănescu aveau ca obiectiv calificarea în optimile de finală ale Euro-2016. În vârstă de 66 de ani, Anghel Iordănescu era selecţioner al României din octombrie 2014 şi avea contract până după turneul final din Franţa.

Etichete: anghel iordănescu, echipa româniei, EURO 2016, fotbal, nationala romaniei de fotbal, România, selectioner romania

0/2 COMENTARII
xyz
28 Jun 00:33
+0
VOTURI
-0
Cu Elvetia scorul a fost 1-1 si nu 0-0, cum scrie in articol.
Laurentiu
27 Jun 14:38
+0
VOTURI
-0
Dar ce, pana acum a fost antrenor?! :-

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE