ANGLIA - RUSIA SCOR FINAL 1-1. Primul DERBY de la CAMPIONATUL EUROPEANANGLIA - RUSIA SCOR LIVE EURO 2016. Primul DERBY de la CAMPIONATUL EUROPEAN. Selecționatele Angliei și Rusiei au terminat la egalitate 1-1 (0-0), într-o partidă din cadrul Grupei B a Campionatului European de fotbal - EURO 2016, disputată sâmbătă seara pe Stade Velodrome din Marsilia.

ANGLIA - RUSIA SCOR LIVE EURO 2016. Primul DERBY de la CAMPIONATUL EUROPEAN. 

ANGLIA - RUSIA SCOR FINAL 1 - 1

Rusia egalează în minutul 92, în prelungiri, prin Vasili Berezutski.

Eric Dier transformă şansa lui într-un gol în minutul 73.

Violenţele de la Marsilia, soldate cu 31 de răniţi. Şase fani au fost arestaţi

Un fan englez se zbate între viaţă şi moarte, în urma altercaţiilor dintre fanii naţionalei Angliei şi cei ai Rusiei pe străzile din Marsilia, cu doar câteva ore înainte de meciul dintre cele două formaţii, programat în grupa B la Campionatul European din Franţa, notează Mirror, potrivit Mediafax.

31 de suporteri au fost răniţi, iar unul se află în stare gravă, în urma confruntărilor violente de pe străzile din Marsilia, înainte de meci

Prefectul regiunii Marsilia, Stephane Bouillon, a spus că peste 230 de brigăzi de pompieri marini au fost desfăşurate în mod specific pentru Euro 2016, în plus faţă de cele 360 uzuale. Ei au avut, de asemenea, sprijinul a 17 ambulanţe de urgenţă.

Potrivit cotidianului The Sun, ruşii erau înarmaţi cu cuţite şi cu alte arme artizanale şi au atacat într-un asalt de tip militar suporterii Angliei care consumau alcool la terase. Poliţia franceză a folosit, din nou, gaze lacrimogene pentru a face faţă violenţelor din partea veche a oraşului.

Scene violente în Marsilia, cu fanii Rusiei în prim-plan, cu câteva ore înainte de debutul formaţiei lui Leonid Slutski la turneul final al Campionatului European din Franţa.

Presa din Anglia susţine că un suporter al naţionalei pregătite de Roy Hodgson a suferit un stop cardiac după ce a fost urmărit şi bătut de ultraşii ruşi. Paramedicii s-au străduit să-l stabilizeze înainte de a-l transporta la spital.

Ameţiţi de alcool, suporterii englezi şi ruşi aflaţi deja în Franţa au fost implicaţi în mai multe incidente, iar forţele de ordine au fost nevoite să intervină cu gaze lacrimogene pentru a ţine situaţia sub control. Confruntările dintre fanii celor două formaţii s-au petrecut în Centrul Vechi din Marsilia. Este a doua zi de confruntări violente între fanii celor două naţionale.

Oraşul a devenit scena unui adevărat război între ultraşii englezi şi ruşi. Potrivit presei din Anglia, un englez se luptă între viaţă şi moarte şi este resuscitat de către poliţiştii francezi după ce a fost atacat şi bătut crunt de ruşi. Potrivit cotidianului The Sun, ruşii erau înarmaţi cu cuţite şi cu alte arme artizanale şi au atacat într-un asalt de tip militar suporterii Angliei care consumau alcool la terase.

Poliţia franceză a folosit, din nou, gaze lacrimogene pentru a face faţă violenţelor din partea veche a oraşului.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Echipe probabile:

Anglia (4-3-3): Hart – Clyne, Smalling, Stones, Rose – Alli, Dier, Lallana – Vardy, Kane, Rooney. Selecționer: Roy Hodgson.

Rusia (4-2-3-1): Akinfeev – Smolinkov, V. Berezuțki, A. Berezuțki, Kombarov – Denisov, Golovin – Kokorin, Șirokov, Șatov – Dziuba. Selecționer: Leonid Sluțki.

ANGLIA - RUSIA SCOR LIVE EURO 2016. Primul DERBY de la CAMPIONATUL EUROPEAN. Este cea mai bună perioadă de a visa pentru englezi. Au ei acel mod aparte de a trăi fotbalul, iar apropierea unui turneu final îi face mereu să spere.

ANGLIA RUSIA LIVE VIDEO DOLCE SPORT ONLINE LA EURO 2016.

Trebuie să învățăm să fim mai șmecheri. Noi știm că trebuie să luptăm în fiecare clipă din meci, în timp ce adversarii de pe continent știu să profite de momentele cheie ale meciurilor", a explicat Eric Dier. 

ANGLIA - RUSIA SCOR LIVE EURO 2016. Primul DERBY de la CAMPIONATUL EUROPEAN. Rusia are în palmares un European, câștigat la prima ediție, în 1960, în timp ce englezii n-au cunoscut gustul victoriei. Roy Hodgson, selecționerul naționalei Albionului, se va baza în „unsprezecele" de start pe Jamie Vardy și Harry Kane, revelațiile sezonului din Premier League.

Primul jucător a câștigat titlul cu Leicester, în timp ce al doilea a încheiat campionatul pe poziția a 3-a cu Tottenham. Sub semnul întrebării stă titularizarea lui Wayne Rooney, care ar putea sări din schema imaginată de Hodgson. Rusia lui Leonid Slutski are un lot format doar din jucători autohtoni și va încerca să repete evoluțiile de la Euro 2008, atunci când a ajuns până în semifinale, și a scos la lumină fotbaliști ca Andrei Arshavin sau Roman Pavlyuchenko.

ANGLIA - RUSIA SCOR LIVE EURO 2016. Primul DERBY de la CAMPIONATUL EUROPEAN. 

Etichete: Anglia - Rusia, anglia rusia meci, anglia rusia scor, DERBY CAMPIONATUL EUROPEAN, EURO 2016, meci euro 2016, SCOR LIVE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE