ANGLIA-ŢARA GALILOR SCOR FINAL 2 - 1. Bătălia britanicilor la EURO 2016 a ÎNCEPUTANGLIA-ŢARA GALILOR SCOR LIVE. Bătălia britanicilor la EURO 2016 ÎNCEPE JOI. Etapa a doua din grupa B de la EURO 2016 se încheie cu partida de la Lens, dintre Angliei şi Ţării Galilor, care va avea loc de la ora 16.00. B365.ro vă prezintă LIVE SCOR partida. Aceasta poate fi urmărită LIVE VIDEO pe DOLCE SPORT.

ANGLIA-ŢARA GALILOR SCOR LIVE. Bătălia britanicilor la EURO 2016 ÎNCEPE JOI

ANGLIA - ŢARA GALILOR 2 - 1

Englezii inscriu in prelungiri.

Anglia egaleaza prin Vardy in minutul 56.

Repriza a doua a inceput.

Scor la pauza 0 - 1

Galezii deschid scorul in minutul 42 prin Bale. Atacantul a invins portarul englezilor printr-o lovitura libera de la mare distanta.

Minutul 33. Harry Kane (Anglia) trimite o lovitură înaltă cu capul, dar unul dintre fundaşi este la locul potrivit în timpul potrivit şi reuşeşte o intervenţie vitală. O centrare minunată în interiorul careului de şase metri este irosită.

Minutul 7. Ocazie importanta pentru Anglia dupa sutul lui Sterling.

Partida a inceput.

Echipe probabile:

Anglia: Hart - Walker, Smalling, Cahill, Rose - Alli, Dier, Rooney - Lallana, Kane, Sterling.

Ţara Galilor: Hennessey - Gunter, Chester, Williams, Davies, Taylor - Allen, Ledley - Ramsey, Bale - Robson-Kanu.

MECIUL POATE FI URMĂRIT LIVE VIDEO AICI ÎNCEPÂND CU ORA 16.00

ANGLIA-ŢARA GALILOR SCOR LIVE. Bătălia britanicilor la EURO 2016 ÎNCEPE JOI. Ţara Galilor este lidera surprinzătoare a grupei B, dar Anglia rămâne favorită în meciul direct, de astăzi. Galezii au câştigat în prima partidă cu Slovacia, scor 2-1, iar englezii au remizat cu Rusia (1-1), în timp ce miercuri, în primul meci din etapa a doua, Slovacia a reuşit o victorie nescontată în faţa Rusiei, scor 2-1. Vecine şi parte a aceluiaşi imperiu, Anglia şi Ţara Galilor se află într-o mare rivalitate, care se va transpune astăzi la nivel fotbalistic, pe gazonul din Lens.

ANGLIA-ŢARA GALILOR SCOR LIVE. Bătălia britanicilor la EURO 2016 ÎNCEPE JOI. Din anul 1984 nu i-au mai bătut galezii pe englezi la fotbal, iar ultimele confruntări directe, din preliminariile EURO 2012, au fost câştigate de Anglia, cu 2-0 şi 1-0. În schimb, Anglia este acum cu spatele la zid, pentru că punctele pierdut în prelungirile meciului cu Rusia imprimă partidei o tensiune suplimentară, nevoia de victorie fiind imperioasă.

ANGLIA-ŢARA GALILOR SCOR LIVE. Bătălia britanicilor la EURO 2016 ÎNCEPE JOI. Anglia și Rusiei au terminat la egalitate 1-1 (0-0), într-o partidă din cadrul Grupei B a Campionatului European de fotbal – EURO 2016, disputată sâmbătă seara pe Stade Velodrome din Marsilia.

Anglia a deschis scorul în minutul 73, în urma unei lovituri libere transformate de Eric Dier, Rusia reușind să egaleze în ultimele secunde ale jocului, prin Denis Glușakov (min.90+2). Meciul Anglia — Rusia s-a disputat într-un context tensionat, după confruntările violente la care au participat câteva sute de suporteri ai celor două selecționate, în Portul Vechi din Marsilia, în cursul după-amiezii de sâmbătă, soldate cu mai mult de zece răniți, între care unul foarte grav, poliția reținând șase persoane.

Englezii, favoriții Grupei B, s-au dovedit mai incisivi în debutul jocului și au ratat prima mare ocazie în minutul 7, când Adam Lallana a șutat din interiorul careului, însă mingea a fost respinsă în corner de portarul Akinfeev. Elevii lui Roy Hodgson au ținut sub o presiune constantă apărarea rusă în primul sfert de oră, iar Chris Smalling i-a dat la rândul său emoții goalkeeper-ul advers, cu o puternică lovitură de cap.

ANGLIA-ŢARA GALILOR SCOR LIVE. Bătălia britanicilor la EURO 2016 ÎNCEPE JOI

Etichete: ANGLA TARA GALILOR SCOR, Anglia, ANGLIA TARA GALILOR, EURO 2016, SCOR LIVE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE