ANI cere urgentarea procesului lui IohannisAgenţia Naţională de Integritate (ANI) cere Curţii Supreme urgentarea procesului de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Iohannis: La Ministerul Finantelor se pregatesc noi impozite pentru 2015
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Iohannis: La Ministerul Finanțelor se pregătesc noi impozite pentru 2015
Foto: maszol.ro

ANI a trimis o solicitare la Înalta Curte, cerând urgentarea procesului lui Iohannis, anunţă Realitatea TV.

Iniţial se va acorda un terment pentru dezbaterea cererii, iar apoi magistraţii ÎCCJ vor decide fie să accepte cererea şi să strămute termenul, fie va respinge cererea, considerând că termenul înaintat, 18 noiembrie, este unul rezonabil.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a fixat termenul de judecată pentru Klaus Iohannis pe 18 noiembrie, la două zile după ce se va desfășura turul II al alegerilor prezidențiale.

În 24 aprilie 2013, Agenţia Naţională de Integritate anunţa că a constatat că primarul Sibiului, Klaus Iohannis, se află în stare de incompatibilitate întrucât are şi calitatea de reprezentant al municipiului în Adunarea Generală a Acţionarilor S.C. Apă Canal SA Sibiu, din 5 august 2010 şi SC Pieţe SA, din 30 aprilie 2009, ceea ce contravine prevederilor legale.

Pe 25 septembrie 2013, primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a câştigat procesul intentat ANI, după ce Curtea de Apel Alba-Iulia a admis contestaţia acestuia la raportul de evaluare prin care ANI constata că se află în incompatibilitate şi a dispus anularea raportului de evaluare.

Etichete: Agenţia Naţională de Integritate, ANI, incompatibilitate, Klaus Iohannis

0/1 COMENTARII
BB Barda
22 oct 18:28
+0
VOTURI
-0
O sa ne facem de ras in toata lumea cu un potential presedinte demis de o instanta la cateva zile de la alegeri! Vai de Romanica noastra!!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE