ANI: Directorul din Ministerul Transporturilor, Lizeta Volcinschi, în CONFLICT DE INTERESEDirectorul din cadrul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, Lizeta Volcinschi, se află în conflict de interese de natură administrativă, anunță Agenția Națională de Integritate.

ANI: Directorul din Ministerul Transporturilor, Lizeta Volcinschi, in CONFLICT DE INTERESE
ANI: Directorul din Ministerul Transporturilor, Lizeta Volcinschi, în CONFLICT DE INTERESE
Foto: romaniatv.net

Potrivit comunicatului ANI, citat de hotnews.ro, in perioada exercitarii functiei publice de conducere, Volcinschi a semnat/ aprobat autorizatii de functionare a unor puncte de lucru apartinand S.C. "Casadi" S.R.L. (societate comerciala in cadrul careia a detinut calitatea de examinator si de la care a obtinut venituri in cuantum net de 32.752,00 lei), fiind, totodata, implicata si in procesul de autorizare a acestora, prin semnarea diverselor solicitari necesare definitivarii dosarului de autorizare.

"Astfel, Volcinschi Lizeta a incalcat dispozitiile art. 79, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/ 2003, potrivit carora "Functionarul public este in conflict de interese daca: (...) interesele sale patrimoniale, ale sotului sau rudelor sale de gradul I pot influenta deciziile pe care trebuie sa le ia in exercitarea functiei publice (...)"", precizeaza ANI.

Potrivit sursei citate, Lizeta Volcinschi a fost informata despre declansarea procedurii de evaluare si a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere in exercitarea dreptului la aparare.

Etichete: ANI, conflict de interese, Lizeta Volcinschi, ministerul transporturilor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h