ANI: Primarul Galațiului, Marius Stan, găsit INCOMPATIBILANI anunță că Marius Stan s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 22 iunie 2012 – 14 ianuarie 2015, întrucât a deţinut simultan funcţiile de primar al municipiului Galaţi şi administrator al unei firme.

ANI: Primarul Galatiului, Marius Stan, INCOMPATIBIL
ANI: Primarul Galațiului, Marius Stan, INCOMPATIBIL
Foto: romaniatv.net

"Agenţia Naţională de Integritate a constatat faptul că STAN MARIUS s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 22 iunie 2012 – 14 ianuarie 2015, întrucât a deţinut simultan funcţiile de Primar al municipiului Galaţi şi administrator al S.C. MOLDOVA EXPEDITION S.R.L. Persoana evaluată a încălcat astfel prevederile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea 161/2003, potrivit căruia „Funcţia de primar [...] este incompatibilă cu [...]; funcţia de administrator [...] la societăţile comerciale;", anunță agenția printr-un comunicat de presă.

Primarul Galaţiului a fost informat despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază și a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

„Persoana [...] faţă de care s-a constatat [...] starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcţie sau o demnitate publică [...] pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcţia ori demnitatea publică respectivă sau a încetării de drept a mandatului. Dacă persoana a ocupat o funcţie eligibilă, nu mai poate ocupa aceeaşi funcţie pe o perioadă de 3 ani de la încetarea mandatului", mai notează sursa citată.

Etichete: ANI, marius stan, primar galati

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE