ANM a emis INFORMARE METEO DE PLOI ABUNDENTE. Zonele vizateINFORMARE METEO DE PLOI ABUNDENTE. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteo de ploi abundente valabilă astăzi şi mâine în mai multe zone ale ţării. 

ANM a emis INFORMARE METEO DE PLOI ABUNDENTE. Zonele vizate (Foto enational.ro)
ANM a emis INFORMARE METEO DE PLOI ABUNDENTE. Zonele vizate (Foto enational.ro)

INFORMARE METEO DE PLOI ABUNDENTE. Astfel de vineri, 5 septembrie, ora 10 până sâmbătă 26 septembrie, ora 15 se vor înregistra ploi moderate şi însemnate cantitativ, informează ANM. 


CITEŞTE ŞI ATENŢIONARE METEO DE LA ANM! PLOI ȘI VIJELII în întreaga țară, timp de trei zile

ATENŢIONARE METEO DE LA ANM! PLOI ȘI VIJELII. În perioada 24 septembrie, ora 16 - 26 septembrie, ora 13, este aşteptată o instabilitate atmosferică accentuată în toată ţara, ceea ce va aduce ploi, vijelii şi grindină, anunță Administraţia Naţională de Meteorologie.

INFORMARE METEO DE PLOI ABUNDENTE. În intervalul menţionat, vor fi perioade în care ploile se vor semnala pe arii extinse şi vor fi mai însemnate cantitativ, în a doua parte a zilei de vineri şi la începutul nopţii de vineri spre sâmbătă (25/26 septembrie) cu precădere în Oltenia şi în Banat, apoi în Transilvania, Crişana şi Maramureş. Vor fi mai ales averse, însoţite, în special în după-amiaza zilei de vineri, de descărcări electrice şi intensificări ale vântului.

INFORMARE METEO DE PLOI ABUNDENTE. Cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat 35...40 l/mp şi vor fi condiţii de grindină.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Etichete: ANM, informare meteo, ploaie, ploi abundente, sambata, vineri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE