ANM: E posibil să emitem o avertizare COD PORTOCALIU de precipitații pentru județe din sudul țăriiȘeful ANM Ion Sandu a anunțat vineri că o avertizare cod portocaliu de precipitaţii ar putea fi emisă, în această noapte, pentru unele judeţe din sudul ţării.

ANM: E posibil sa emitem o avertizare COD PORTOCALIU de precipitatii pentru judete din sudul tarii
ANM: E posibil să emitem o avertizare COD PORTOCALIU de precipitații pentru județe din sudul țării
Foto: enational.ro

Directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie a spus că în sudul ţării, mai ales în judeţele Gorj, Vâlcea şi Mehedinţi, vor fi cantităţi de precipitaţii care ajung la 40-50 de litri pe metru pătrat.

"În această noapte avem o situaţie destul de grea, ANM a emis a treia zi consecutiv atenţionare. Situaţia este complicată pentru că în sudul ţarii, mai ales în judeţele Gorj, Vâlcea, Mehedinţi, în nordul judeţelor, vor fi cantităţi de precipitaţii care se duc la 40-50 de litri pe metru pătrat, cumulat 80 de litri până acum", a adăugat Ion Sandu, conform mediafax.ro.

Acesta a anunţat că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru judeţe Gorj, Vâlcea şi Mehedinţi, dar şi în Prahova, Argeş şi Buzău, s-ar putea să fie emis cod portocaliu de precipitaţii.

În prezent, e în vigoare o averizare COD GALBEN de ploi și ninsori, vineri dimineață, valabilă până sâmbătă. Detalii, aici.

Etichete: ANM, cod portocaliu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE