ANM: Un nou COD GALBEN de ninsori în 28 de judeţe, valabil de joi dimineaţăANM a emis o nouă avertizare COD GALBEN de ninsori, care intră în vigoare de joi dimineaţă, de la ora 6.

ANM: Un nou COD GALBEN de ninsori in cea mai mare parte din tara, valabil de joi
ANM: Un nou COD GALBEN de ninsori în cea mai mare parte din ţară, valabil de joi

Conform ANM, în intervalul 26 noiembrie, ora 06 – 27 noiembrie, ora 09, precipitaţiile vor cuprinde treptat majoritatea regiunilor şi se vor intensifica. Local în Moldova şi Transilvania şi pe arii extinse în zona montană vor fi mai ales ninsori şi lapoviţă, iar stratul de zăpadă nou depus va fi consistent, cu precădere în Carpaţii Meridionali şi Orientali.

În regiunile sudice şi sud-estice vor predomina ploile, iar cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat 35 l/mp. Totodată, în aceste regiuni, dar şi la munte, vântul va avea intensificări temporare, pe arii restrânse depăşind la rafală 50...55 km/h.

Ninsori, slabe cantitativ, se vor semnala şi în după-amiaza zilei de miercuri, 25 noiembrie şi în prima parte a nopţii de miercuri spre joi (25/26.11) în nord-est, centru, precum şi în zonele de deal şi de munte. Precipitaţiile vor continua şi în zilele care urmează şi vor fi intervale în care ele vor fi abundente.

Etichete: ANM, cod galben, ninsori

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE